Tepelná čerpadla vzduch-voda – kategorii jasně dominuje IVT AIR X

Kategorie: Vytápění

Toto revoluční tepelné čerpadlo původem ze Švédska boří zažité mýty o zařízeních se systémem vzduch-voda a zároveň je nejvýkonnějším čerpadlem ve své kategorii. Další důvody, proč si IVT AIR X pořídit jako zdroj tepla Vám prozradíme níže.

IVT AIR X překonává průměrným topným faktorem SCOP 4,84 své hlavní konkurenty o 20 % a více, tj. v porovnání s ostatními tepelnými čerpadly v kategorii vzduch/voda, u IVT AIR X získáte při stejné spotřebě energie výrazně více tepla (nebo naopak, pro stejné množství tepla budete potřebovat výrazně méně energie).

Suverénní nejen ve vytápění, ale také v ohřevu vody

Obdobně si IVT AIR X vede i pokud jde o ohřev vody, kdy si s topným faktorem 2,36 udržuje výrazný náskok před konkurencí. IVT AIR X dokáže ohřát až 310 litrů vody (resp. 284 litrů v případě řady 5 - 9 a 310 litrů u řady 13 - 17).

Tepelné čerpadlo

Určitě Vás nebude rušit svým hlukem

Extrémně vysoký výkon přitom není vykoupen žádnými negativy na straně hlučnosti, spotřeby energie, údržby apod. Právě naopak! S nominální hlučností 40 dB je toto zařízení nejtišším ve své třídě. Na toto čerpadlo je poskytována záruka 5 + 10 let s tím, že v průběhu jeho životnosti nejsou třeba revize chladiva.

Šikovný svalovec s minimálními nároky na místo

Zásobník IVT AIR X je vyroben z nejvyšší kvality nerezu na trhu. Čerpadlo je kromě ohřevu připraveno i na režim chlazení (při tom všem lze čerpadlo ovládat prostřednictvím mobilního telefonu). Díky menšímu hlavnímu jističi (kotel používá v provozu 2 fáze, třetí fáze se zapne pouze ve chvíli, kdy není v provozu kompresor) ušetříte za paušální platby elektřiny.

Navíc, IVT AIR X je připraveno využít Vaše fotovoltaické zařízení, kdy se čerpadlo samo zapne ve chvíli, kdy máte nadbytek vyráběné elektřiny (vytvořené teplo čerpadlo dodá do topného systému či akumulátoru).

Poptejte IVT AIR X od odborníků z IVT Čerpadla

Pokud tedy chcete pro Vaši domácnost jen to nejlepší (nejvýkonnější, nejúspornější, nejtišší) tepelné čerpadlo, je pro Vás IVT AIR X jasnou volbou. Oslovte tedy ještě dnes odborníky ze společnosti IVT Čerpadla s žádostí o posouzení Vašich možností využití tohoto čerpadla.


22.10.2015

Doporučené odkazy

ATREA - specialista na rekuperaci tepla
Zásadním principem výrobního programu firmy ATREA s. r. o. je již od roku ...
RADION - Mgr. Stanislav Paleček
Firma RADION - Mgr.Stanislav Paleček se zabývá diagnostikou staveb od radonového průzkumu po ...
SLAVONA - tradiční český výrobce oken a dveří

Výrobce dřevěných oken a dveří s dlouholetou tradicí, hlavním zaměřením je ...


Doporučené články

Dobré pracovní oblečení užijete i na zahradě

Pracovní oblečení se rozhodně nenosí pouze do práce, tedy do zaměstnání. Šikovné montérky se spoustou kapes a pohodlné tričko užijete i doma, když se pustíte do nějaké kutilské činnosti, nebo se vydáte pracovat na zahradu. Češi jsou milovníci chat a zahrádek. Rádi zde ...

celý článek
Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu broskví pro celou rodinu?

Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu? Kadeřavost broskvoní je častým problémem, který řeší nejeden zapálený zahrádkář. Důležitým faktorem je hlavně prevence v podobě včasného ošetření stromů. Kdy a jak zakročit a ochránit svou ...

celý článek
Jakou barvu do interiéru?

Jakou barvu do interiéru? Volba barvy v interiéru je velmi důležitým krokem, který není radno uspěchat. Přeci jen s vámi zvolenou barvou budete žít. Alespoň do té doby, kdy se rozhodnete překrýt ji barvou jinou. Barva v interiréru do značné míry předurčuje jeho atmosféru a ...

celý článek
Stavba Domu snů | Články o bydlení | Česká okna a dveře | Galerie o bydlení | Odkazy
Dům snů - informace o stavbě nízkoenergetických a pasivních domů.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Galerie o bydlení | EkodřevostavbyEurookna a dveře | SLAVONA | Okna a dveře | Keramické lustry na chalupu | Vybavení chalupy | Stavba chalupy