Dobré pracovní oblečení užijete i na zahradě

Kategorie: 0
Pracovní oblečení se rozhodně nenosí pouze do práce, tedy do zaměstnání. Šikovné montérky se spoustou kapes a pohodlné tričko užijete i doma, když se pustíte do nějaké kutilské činnosti, nebo se vydáte pracovat na zahradu.

Češi jsou milovníci chat a zahrádek. Rádi zde trávíme čas, neustále něco upravujeme, přistavujeme, opravujeme, zvelebujeme. A k tomu bychom měli mít vhodné pracovní oblečení.

Proč nechodit na zahradu ve starém triku?

Řada lidí to tak dělá. Starší oblečení, které už není v nejlepším stavu, si vyhradí jako pracovní. Myslíte však, že lepší na práci budou speciálně pracovní trička dlouhý rukáv, nebo ta halena z práce, která má vepředu dírku, takže už se na nic jiného než na zahradu nehodí?

Odpověď je nasnadě. Pracovní oblečení bývá vyrobené z kvalitních a pevných materiálů, takže něco vydrží. Obvykle také dobře saje pot, je příjemné na kůži, tudíž vás nebude nic škrábat.

Podle čeho si pracovní oblečení vybírat?

V prvé řadě podle toho, jaké činnosti se věnujete. Na zahradničení přijdou vhod montérky, stejně tak na kutilské práce. Leccos si dáte do kapes, poschováváte si tam vše potřebné. Když se ohnete k záhonku, nebude vám foukat na záda, protože budou zakrytá.

Zcela určitě se neobejdete bez příjemného trička, ať už s dlouhým, nebo s krátkým rukávem dle aktuálního ročního období.

Pracujete-li spíš venku, v chladnějších dnech se budete muset zahřát. Proto se dají pořídit pracovní bundy.

Nakupte vše na jednom místě

Veškerý uvedený sortiment pracovního oblečení prodává společnost Xfer. Nabízí oblečení nejrůznějších druhů, včetně pracovního i třeba sportovního, bez potisku. V různých velikostech, barvách a střizích. S největší pravděpodobností tam obléknete celou rodinu včetně malých pomocníků. Ti se budou hned cítit důležitěji, když je také navlečete do pracovního oblečení.


24.5.2022

Doporučené odkazy

ATREA - specialista na rekuperaci tepla
Zásadním principem výrobního programu firmy ATREA s. r. o. je již od roku ...
SMOLA Josef ING. ARCH. - autorizovaný architekt
Dlouhodobě se věnuje problematice bydlení, individuálním návrhům domů, včetně tvorby ...
M.T.A., spol. s r.o.
Dodavatel materiálů pro dřevostavby. Jeden z hlavních partnerů "Domu snů"

Doporučené články

Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu broskví pro celou rodinu?

Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu? Kadeřavost broskvoní je častým problémem, který řeší nejeden zapálený zahrádkář. Důležitým faktorem je hlavně prevence v podobě včasného ošetření stromů. Kdy a jak zakročit a ochránit svou ...

celý článek
Jakou barvu do interiéru?

Jakou barvu do interiéru? Volba barvy v interiéru je velmi důležitým krokem, který není radno uspěchat. Přeci jen s vámi zvolenou barvou budete žít. Alespoň do té doby, kdy se rozhodnete překrýt ji barvou jinou. Barva v interiréru do značné míry předurčuje jeho atmosféru a ...

celý článek
Začínáte s investováním? V tom případě dejte své peníze do zlata

Finančně si můžete přilepšit mnoha způsoby. Někdo třeba chodí na brigády, další zase zkouší vydělat si sázením na různá sportovní utkání. Existuje i další cesta, a sice investice. Stejně jako sázení nejde o žádnou jistotu a také v tomto případě budete muset ...

celý článek
Stavba Domu snů | Články o bydlení | Česká okna a dveře | Galerie o bydlení | Odkazy
Dům snů - informace o stavbě nízkoenergetických a pasivních domů.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Galerie o bydlení | EkodřevostavbyEurookna a dveře | SLAVONA | Okna a dveře | Keramické lustry na chalupu | Vybavení chalupy | Stavba chalupy