Dveře, které proměníte ve věšák, zrcadlo či tabuli na kreslení

Kategorie: Dveře
Dveře, které nebudou jen designovým prvkem. Dveře, které ušetří prostor zásluhou mnoha chytrých funkčních prvků. Dveře, které proměníte ve věšák či zrcadlo. Dveře, na které mohou kreslit děti. A v neposlední řadě dveře s kvalitní a pevnou rámovou konstrukcí, která nabízí mnoho nadčasových variant s prosklením či bez. Všechny tyto metamorfózy zvládne modelová řada dveří mnoha tváří VERTIGO od společnosti SOLODOOR, která byla nyní doplněna o devět nových modelů. Designové inovace se týkají především skladby kazet, prosklení a variací vodorovné a svislé kresby dřeva.

Jedním z doslova nejinteligentnějších výrobků společnosti SOLODOOR, tradičního českého výrobce interiérových dveří a zárubní, jsou bezpochyby dveře modelové řady VERTIGO. Rámová konstrukce dveří VERTIGO je složena ze základního rámu, do něhož jsou vsazeny vnitřní příčky. Díky tomu je zde bezpočet variant, jak příčky, prosklení či lišty poskládat. Nápady designérů se aktuálně proměnily v devět nových variant, takže řada VERTIGO čítá bezmála už dvě desítky modelů.

VERTIGO VARIANT - DVEŘE, NA KTERÉ MŮŽETE POVĚSIT I KABÁT

Nápaditým řešením nejen do stísněných prostor je model VERTIGO VARIANT (SOLODOOR), který lze oproti běžným dveřím v interiéru originálně přizpůsobit. Rámová konstrukce umožňuje jako stavebnice měnit jednotlivé části tak, že do nich např. lze vsadit díl s výklopnými háčky nebo závěsným profilem a proměnit tak dveře v praktický věšák. V kuchyni poslouží na utěrky či chňapky, v předsíni na kabáty, v ložnici na oblečení a v koupelně třeba na ručníky či osušky.

A pokud se Vám nevešlo do předsíně zrcadlo, nevadí, i zde lze místo ušetřit dveřmi VERTIGO VARIANT v úpravě se zrcadlovou výplní, případně můžete dveře doplnit o malou odkládací poličku na klíče či jiné drobnosti.

NECHTE DĚTI „KRESLIT PO NÁBYTKU"

Chcete-li nabídnout svým dětem dostatečný prostor pro výtvarné vyjádření, opět budou správnou volbou dveře VERTIGO VARIANT, které nabídnou další svoji „tvář". Možností je celá řada - v nabídce jsou např. rámové dveře s tabulovou výplní, a to jak s bílou a snadno omyvatelnou magnetickou plochou (flipchart), klasickou černou nebo zelenou tabulí pro kreslení křídami nebo nástěnkou s měkkým a poddajným korkovovým podkladem. Nejednu z těchto variant s tabulí ocení kromě malých kreativců také majitelé menších kanceláří.

NOVÉ MODELY SOLODOOR VERTIGO

Ať už zvolíte jakoukoliv variantu modelové řady VERTIGO od společnosti SOLODOOR, vybírat lze hned z několika dekorů dřeva v provedení SOLO 3D či CPL fólie, zastoupeny jsou dřeviny od klasického dubu, olše, výraznějšího kalvadosu, tmavšího ořechu až po exotický eben či driftwood. Více informací a všechny možné varianty dveří naleznete na www.solodoor.cz.

Společnost SOLODOOR a.s. je tradičním, ryze českým výrobcem interiérových dveří a obložkových zárubní. Založena byla roku 1997 jako nástupnická organizace Dřevařské výroby SOLO Sušice a.s. Objem výroby v současné době činí více než 250 tisíc interiérových dveří a 80 tisíc obložkových zárubní ročně. Společnost zaměstnává kolem 200 zaměstnanců a patří mezi největší zaměstnavatele regionu. Kromě jiného se může pyšnit i známkou kvality CZECH MADE, oceněním, které zohledňuje nejen kvalitu výrobků, ale i působení firmy na životní prostředí, spotřebu energií či péči o zaměstnance. Kompletní nabídku sortimentu i služeb a seznam prodejních partnerů naleznete na www.solodoor.cz.

Související články:

Za domovní vchod se nestyďte!

Vchodové dveře by měly ladit s domem

Jak nenaletět při výběru vchodových dveří

Nové trendy vchodových dveří


6.2.2014

Doporučené odkazy

M.T.A., spol. s r.o.
Dodavatel materiálů pro dřevostavby. Jeden z hlavních partnerů "Domu snů"
SMOLA Josef ING. ARCH. - autorizovaný architekt
Dlouhodobě se věnuje problematice bydlení, individuálním návrhům domů, včetně tvorby ...
SLAVONA - tradiční český výrobce oken a dveří

Výrobce dřevěných oken a dveří s dlouholetou tradicí, hlavním zaměřením je ...


Doporučené články

Dobré pracovní oblečení užijete i na zahradě

Pracovní oblečení se rozhodně nenosí pouze do práce, tedy do zaměstnání. Šikovné montérky se spoustou kapes a pohodlné tričko užijete i doma, když se pustíte do nějaké kutilské činnosti, nebo se vydáte pracovat na zahradu. Češi jsou milovníci chat a zahrádek. Rádi zde ...

celý článek
Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu broskví pro celou rodinu?

Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu? Kadeřavost broskvoní je častým problémem, který řeší nejeden zapálený zahrádkář. Důležitým faktorem je hlavně prevence v podobě včasného ošetření stromů. Kdy a jak zakročit a ochránit svou ...

celý článek
Jakou barvu do interiéru?

Jakou barvu do interiéru? Volba barvy v interiéru je velmi důležitým krokem, který není radno uspěchat. Přeci jen s vámi zvolenou barvou budete žít. Alespoň do té doby, kdy se rozhodnete překrýt ji barvou jinou. Barva v interiréru do značné míry předurčuje jeho atmosféru a ...

celý článek
Stavba Domu snů | Články o bydlení | Česká okna a dveře | Galerie o bydlení | Odkazy
Dům snů - informace o stavbě nízkoenergetických a pasivních domů.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Galerie o bydlení | EkodřevostavbyEurookna a dveře | SLAVONA | Okna a dveře | Keramické lustry na chalupu | Vybavení chalupy | Stavba chalupy