Luxusní bavlněné povlečení od Stella - Ateliers s.r.o.

Kategorie: Ložnice
Spánek patří pro mnoho lidí mezi ty nejpříjemnější činnosti a postel je místem, kde trávíme přibližně třetinu života - někdy i více. Proto je důležité věnovat pečlivou pozornost nejen výběru vhodné postele, ve které se nám bude dobře spát a odpočívat, ale i výběru toho správného povlečení. U něj je důležitý nejen jeho vzhled, ale především materiál, z něhož je vyrobeno a kvalita jeho zpracování.
stella-ateliers.cz_Bavlněné povlečenístella-ateliers.cz_Bavlněné povlečenístella-ateliers.cz_Bavlněné povlečenístella-ateliers.cz_Bavlněné povlečenístella-ateliers.cz_Bavlněné povlečení

Nákup ložního povlečení

Ložní povlečení si můžeme koupit v hypermarketech, nákupních centrech a obchodních domech, specializovaných obchodech nebo také na internetu v některém z e-shopů. Řada z nich se na prodej povlečení přímo specializuje a nabízejí tak pestrou paletu různých motivů, barev a velikostí. Mnohdy jde ale o ne příliš kvalitní zboží, které sice může být relativně levné, ale jeho nákup se nám moc nevyplatí. Mezi ty nejlepší internetové obchody zaměřené na prodej kvalitního povlečení patří e-shop společnosti Stella-Ateliers s.r.o. Co vše tento obchod nabízí?

Povlečení od Stella-Ateliers

Společnost Stella-Ateliers s.r.o. ve svém e-shopu nabízí širokou nabídku ložního povlečení, které je určeno jak pro děti, tak i pro dospělé. Firma se zaměřuje zejména na luxusní povlečení, čímž se odlišuje od většiny konkurenčních firem, jež nabízejí zboží horší kvality. Nabídka internetového obchodu kromě velkého množství různých druhů povlečení zahrnuje také další produkty, jako jsou polštáře, přikrývky, prostěradla, noční prádlo a další druhy zboží. Webové stránky jsou přehledné a dobře zpracované a veškeré zboží je rozděleno do jednotlivých kategorií pro lepší orientaci.

Nabídka pro muže, ženy i děti

V internetovém obchodě společnosti Stella-Ateliers si na své přijdou nejen dospělí, ale také děti. Pro ty je v nabídce několik barevných kreslených motivů, které je určitě zaujmou. Vybrat si samozřejmě můžete z různých velikostí a to od rozměru 135 x 200 cm až po 240 x 220 cm nebo můžete také využít výrobu povlečení na míru. Při výběru povlečení si lze filtrovat zboží nejen podle velikosti, ale i podle materiálu, barvy, výrobce nebo roku, z něhož kolekce pochází.

Různé materiály a široká nabídka motivů

Při výběru luxusního povlečení na e-shopu Stella-Ateliers máte možnost volby hned z devíti různých prvotřídních materiálů. Jedná se o Mako-Jersey, Mako-Satén, Mako-Damašek, Mako-Brokát-Damašek, Jersey-Bavlněný, Satén-Bavlněný, Uni mako Satén, Hedvábí a Švýcarský Prémium-Satén. Ve všech případech se jedná o vysoce kvalitní, špičkové materiály, které Vám dlouho vydrží, jsou velmi příjemné na dotek a jsou po všech stránkách lepší než obyčejné povlečení z bavlny, které najdete na většině běžných e-shopů.

Kromě materiálu si samozřejmě můžete vybrat také z velmi rozsáhlé nabídky různých motivů. Kromě jednobarevných motivů jsou v e-shopu také povlečení s různými obrázky, vzory atd. Nabídka je velmi bohatá a každý si tak může vybrat motiv podle svého vkusu.

Nekompromisní kvalita a prvotřídní zpracování

Veškeré povlečení, které v nabídce Stella-Ateliers naleznete, má jednu společnou vlastnost a tou je špičková kvalita. Ať už si vyberete jakýkoliv materiál, velikost, nebo motiv, vždy se můžete spolehnout na kvalitní zpracování, odolný a příjemný materiál a krásný design. Povlečení z tohoto e-shopu Vám dlouho vydrží a i při častém praní zůstane stále stejné, jako na začátku.

Kamenné prodejny Stella-Ateliers

Vedle internetového obchodu si vybrané povlečení můžete zakoupit i osobně a to buď přímo v podnikové prodejně, jež se nachází v Příbrami, nebo v některém z pěti dalších obchodů (čtyři z nich najdete v Praze, jeden pak v centru Hradce Králové). Více informací naleznete také na facebookové stránce Povlečení Stella.


2.4.2015

Doporučené odkazy

ATREA - specialista na rekuperaci tepla
Zásadním principem výrobního programu firmy ATREA s. r. o. je již od roku ...
SLAVONA - tradiční český výrobce oken a dveří

Výrobce dřevěných oken a dveří s dlouholetou tradicí, hlavním zaměřením je ...

Knauf Praha, s. r. o.
Společnost  Knauf Praha, s. r. o., působí na českém trhu v oblasti výroby a prodeje ...

Doporučené články

Dobré pracovní oblečení užijete i na zahradě

Pracovní oblečení se rozhodně nenosí pouze do práce, tedy do zaměstnání. Šikovné montérky se spoustou kapes a pohodlné tričko užijete i doma, když se pustíte do nějaké kutilské činnosti, nebo se vydáte pracovat na zahradu. Češi jsou milovníci chat a zahrádek. Rádi zde ...

celý článek
Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu broskví pro celou rodinu?

Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu? Kadeřavost broskvoní je častým problémem, který řeší nejeden zapálený zahrádkář. Důležitým faktorem je hlavně prevence v podobě včasného ošetření stromů. Kdy a jak zakročit a ochránit svou ...

celý článek
Jakou barvu do interiéru?

Jakou barvu do interiéru? Volba barvy v interiéru je velmi důležitým krokem, který není radno uspěchat. Přeci jen s vámi zvolenou barvou budete žít. Alespoň do té doby, kdy se rozhodnete překrýt ji barvou jinou. Barva v interiréru do značné míry předurčuje jeho atmosféru a ...

celý článek
Stavba Domu snů | Články o bydlení | Česká okna a dveře | Galerie o bydlení | Odkazy
Dům snů - informace o stavbě nízkoenergetických a pasivních domů.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Galerie o bydlení | EkodřevostavbyEurookna a dveře | SLAVONA | Okna a dveře | Keramické lustry na chalupu | Vybavení chalupy | Stavba chalupy