Dejte na zkušenosti klientů – nahlédněte do referenčních návštěv

Kategorie: 0
Vybrat společnost pro stavbu svého rodinného domu není nic jednoduchého. Většina z nás zná ve svém okolí případy, kdy nespolehlivá stavební firma stavbu domu zbytečně protáhla, provedla ji nekvalitně anebo neúměrně navýšila předpokládané náklady. Abyste se těmto nepříjemnostem vyhnuli, je potřeba vybírat stavební firmu opravdu pečlivě. V tomto případě není nad osobní reference. Mohou to být buď reference od vašich přátel anebo reference přímo dané stavební firmy.

Kvalitní stavební firma, která se nebojí prezentovat výsledky své práce, by vám měla být schopna předat zkušenosti svých klientů, případně i zprostředkovat návštěvu některého z již realizovaných domů. Společnost Ekonomické stavby se v tomto směru snaží poskytnout klientům maximální servis. Na stránkách Ekonomických staveb najdete řadu odkazů na rozhovory s lidmi, kteří svůj dům stavěli právě s Ekonomickými stavbami. Nejde jen o běžné reference typu „s touto společností jsme byli spokojeni". Jedná se o skutečné příběhy lidí popsané včetně toho, s jakými potížemi se před stavbou či v jejím průběhu museli potýkat a jak je společně s Ekonomickými stavbami zvládli vyřešit.

RD

Jistě zde najdete řadu zajímavých informací a postřehů o tom, jak se lidé vypořádávali s nedostatečnou finanční hotovostí, s problémy při získávání hypotéčního úvěru, s hledáním vhodného pozemku ke stavbě domu a s dalšími problémy, které lidi při stavbě domu běžně provázejí.

Společnost Ekonomické stavby kromě toho nabízí i možnost prohlédnout si dokončený dům ještě před tím, než se pro jeho stavbu rozhodnete. V takzvaném atlasu referenčních domů si na stránkách Ekonomických staveb můžete vybrat dům, který vás zajímá a zjistit, kde nejblíže vašemu bydlišti jej můžete navštívit. V nabídce je více než 60 referenčních domů, takže si určitě vyberete.

Atlas referenčních staveb

Program Atlas referencí je skvělý v tom, že před tím, než se pro stavbu daného domu rozhodnete, můžete mluvit s lidmi, kteří už v tomto typu domu žijí. Můžete tedy zkonzultovat své představy s realitou a získat řadu užitečných informací. Jelikož každý dům společnosti Ekonomické stavby nabízí různé varianty řešení, může být pro vás návštěva referenčního domu velmi inspirativní. Zjistíte totiž, jak dané řešení vypadá v praxi a jestli vám bude vyhovovat, nebo jestli ho budete chtít nějak pravit.

Jelikož se nejedná o ukázkové domy, které by byly stavěné pouze pro prohlídky, nelze si návštěvu domu dojednat napřímo, vždy je potřeba jednat přes manažera projektu, který vám domluví datum a čas návštěvy daného domu.

RD Katka

O společnosti Ekonomické stavby

Ekonomické stavby, přední stavební společnost v oblasti výstavby zděných rodinných domů v regionu střední Evropy, se od svého založení v roce 1998 zaměřuje na kvalitu a šíři nabídky, která je svým rozsahem na trhu ojedinělá. Od počátku své existence se Ekonomické stavby specializují výhradně na oblast bydlení a každoročně realizují a předávají svým klientům v České republice přes 400 domů.
Cílem Ekonomických staveb je zpřístupnit bydlení v rodinném domě co nejširšímu spektru zákazníků, čehož dosahují širokou nabídkou služeb - od individuálního projektu, přes vyřízení stavebního povolení a zajištění financování až po samotnou realizaci - a příznivými cenami. Ekonomické stavby chtějí být spolehlivým a stabilním partnerem pro výstavbu rodinných domů, který vždy nabízí něco navíc. Ekonomické stavby jsou ryze českou společností s dlouholetou tradicí, která klade důraz na kvalitu a maximální efektivitu všech procesů. Ke spolupráci si vybírá silné a stabilní partnery, díky kterým může neustále svou nabídku rozšiřovat a zajistit stavbu domu za příznivou cenu. Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001 již od roku 2003 a certifikátu ochrany životního prostředí ISO14 000 od roku 2007.

Pro další informace prosím kontaktujte:

EKONOMICKÉ STAVBY s.r.o.
Ke Křižovatce 466
330 08 Zruč - Senec
telefon: 377 825 782
fax: 377 825 782
mobil: 602 435 452
email: info@ekonomicke-stavby.cz
web: www.ekonomicke-stavby.cz


7.5.2012

Doporučené odkazy

SMOLA Josef ING. ARCH. - autorizovaný architekt
Dlouhodobě se věnuje problematice bydlení, individuálním návrhům domů, včetně tvorby ...
SLAVONA - tradiční český výrobce oken a dveří

Výrobce dřevěných oken a dveří s dlouholetou tradicí, hlavním zaměřením je ...

M.T.A., spol. s r.o.
Dodavatel materiálů pro dřevostavby. Jeden z hlavních partnerů "Domu snů"

Doporučené články

Dobré pracovní oblečení užijete i na zahradě

Pracovní oblečení se rozhodně nenosí pouze do práce, tedy do zaměstnání. Šikovné montérky se spoustou kapes a pohodlné tričko užijete i doma, když se pustíte do nějaké kutilské činnosti, nebo se vydáte pracovat na zahradu. Češi jsou milovníci chat a zahrádek. Rádi zde ...

celý článek
Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu broskví pro celou rodinu?

Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu? Kadeřavost broskvoní je častým problémem, který řeší nejeden zapálený zahrádkář. Důležitým faktorem je hlavně prevence v podobě včasného ošetření stromů. Kdy a jak zakročit a ochránit svou ...

celý článek
Jakou barvu do interiéru?

Jakou barvu do interiéru? Volba barvy v interiéru je velmi důležitým krokem, který není radno uspěchat. Přeci jen s vámi zvolenou barvou budete žít. Alespoň do té doby, kdy se rozhodnete překrýt ji barvou jinou. Barva v interiréru do značné míry předurčuje jeho atmosféru a ...

celý článek
Stavba Domu snů | Články o bydlení | Česká okna a dveře | Galerie o bydlení | Odkazy
Dům snů - informace o stavbě nízkoenergetických a pasivních domů.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Galerie o bydlení | EkodřevostavbyEurookna a dveře | SLAVONA | Okna a dveře | Keramické lustry na chalupu | Vybavení chalupy | Stavba chalupy