WPC terasy od společnosti Fasády & Terasy, s.r.o.

Kategorie: zahradní stavby
Už vás někdy napadlo, že obytný prostor vaší nemovitosti lze snadno zvětšit? Víte, že stačí málo a můžete si doma vytvořit nádherné místo, kde budete moci trávit volný čas a všichni vám ho budou závidět? Ano, to vše je možné díky instalaci terasy od specialistů v oboru - společnosti FASÁDY & TERASY, s.r.o.

Nechte si od nás postavit terasu z exotického dřeva

Vyberte si z bohaté nabídky společnosti FASÁDY & TERASY, s.r.o. Zajistíme vám terasu, která s běžnou údržbou vydrží dlouhé roky. Díky exotickému dřevu bude vaše nová terasa nejen vysoce kvalitní a odolná proti povětrnostním vlivům, ale i velmi atraktivní na pohled. Vzhled výsledného díla nebudou rušit žádné nevkusné spojnice nebo čnějící hřebíky. Při montáži totiž používáme inovativní systém „neviditelného" upevnění Softline®.

Terasy z WPC (dřevoplastu) - moderní řešení, které šetří námahu

Máte jen velmi málo volného času a nechce se vám jej věnovat údržbě terasy? I pro vás máme řešení. Postavíme vám dřevoplastovou terasu z WPC. Její výhodou je dokonalý vzhled připomínající přírodní materiály a také minimální požadavky na ošetřování.

Dřevoplastové (WPC) terasy

Slyšeli jste už o přednostech revolučního materiálu WPC?
WPC (wood plastic composite) nebo též dřevoplast je kvalitní a zároveň ekologický kompozitní materiál, jež vás udiví svou odolností, stabilitou a nízkými nároky na ošetřování. Výroba dřevoplastu je ekologicky ohleduplná. Recyklují se při ní dřevěné piliny, které se mísí s polyetylenem v poměru 60:30. Zbývajících 10% pak tvoří ekologické aditivum. Díky dřevoplastu tedy není nutné kácet nové stromy.

6 dobrých důvodů, proč postavit terasu z WPC

  1. Dokonalý vzhled - k nerozeznání od přírodního dřeva
  2. Jistota zachování vzhledových vlastností
  3. Barevná stálost po mnoho let
  4. Žádné starosti s natíráním, impregnací, atd.
  5. Odolnost vůči dešti, slunci, UV záření, větru a mrazu.
  6. Maximální životnost díky odolnosti vůči hmyzu, plísni a hnilobě.

V čem je dřevoplast lepší než klasické dřevo?

  • WPC šetří váš čas i peníze za údržbu
  • WPC nehnije, neláká dřevokazný hmyz či termity.
  • 100% bezpečnost - už žádné zadřené třísky nebo poškozené oblečení
  • Terasy z WPC jsou protiskluzové - jistá chůze za mokra, výhoda pro děti i starší občany
  • Nesrovnatelná odolnost i vůči dráždivým látkám jak je chlor či sůl
  • Vždy 100% vzhled - žádné povrchové kazy, suky, stopy po hmyzu atd.
  • Usnadněná montáž - terasa je hotová rychleji
  • Čištění a omývání je hračka díky mělké drážce
  • Žádné opakované nátěry, změny vzhledu, barvy atd.

Využití dřevoplastových WPC prken

WPC přináší nekonečné možnosti aplikace

Dřevoplastová prkna jsou ideální zejména jako náhrada klasického dřeva tam, kde by např. díky vlhku a náročným podmínkám hrozilo jeho poškození. Vyhnete se tak komplikovanému ošetřování dřeva, které je i při nejlepší péči třeba několikrát opakovat. Rozhodněte se proto pro WPC a máte po starostech. Získáte přirozený vzhled dřeva, ale také všechny výhody odolnosti plastu.

Dřevoplastová prkna (WPC) využijete např. při stavbě venkovních a restauračních teras, zahradních a parkových chodníčků, zimních zahrad, schodů, plotů a také při zpevňování nebo zkrášlování okolí bazénů či jezírek.

fasadyaterasy.cz_WPC terasy_5 dekory wpc prken

Montáž dřevoplastové (WPC) terasy

Montáž WPC terasy zvládne každý. Není to žádná věda. Dřevoplastová terasová prkna je třeba nejprve uchytit na základní rošt. Toho se docílí pomocí důmyslně skrytých spojek - klipů. Při instalaci tak nedochází k narušování prken - nic nevrtáte, nic nepraská. Rovněž se můžete spolehnout, že společnost FASÁDY & TERASY, s.r.o. pochopitelně dodá i veškeré potřebné příslušenství.

WPC terasy LIKEWOOD 23

Přivítejte sezónu 2015 s novinkou! Prohlédněte si WPC terasy LIKEWOOD 23, které se vyznačují prolínáním několika odstínů barev. Díky vícebarevnému povrchu se WPC prkna LIKEWOOD 23 ještě více podobají přírodnímu dřevu, avšak překonávají jej v odolnosti a stálosti. Dřevoplast nevsakuje vodu, čímž zabraňuje vzniku nevzhledných map či fleků.
Odstíny: teak, ořech, šedá. Rozměr: 23 x 145 x 2800 mm. Profil: dutý.
Drážkování: 1. strana jemná drážka, 2. strana hladká

WPC terasy LIKEWOOD 25

Líbila by se vám terasa v jednom barevném odstínu? Není problém, zvolte WPC terasu LIKEWOOD 25 z dutých profilů. Na výběr máte hned několik klasických variant - červenou, hnědou, šedou a žlutozelenou.
Rozměr: 25 x 140 x 3000 mm
Drážkování: 1. strana jemná drážka, 2. strana hladká

Plné profily v nabídce zastupují dřevoplastové terasy SILVADEC KLASIK.


4.4.2015

Doporučené odkazy

M.T.A., spol. s r.o.
Dodavatel materiálů pro dřevostavby. Jeden z hlavních partnerů "Domu snů"
Knauf Praha, s. r. o.
Společnost  Knauf Praha, s. r. o., působí na českém trhu v oblasti výroby a prodeje ...
RADION - Mgr. Stanislav Paleček
Firma RADION - Mgr.Stanislav Paleček se zabývá diagnostikou staveb od radonového průzkumu po ...

Doporučené články

Dobré pracovní oblečení užijete i na zahradě

Pracovní oblečení se rozhodně nenosí pouze do práce, tedy do zaměstnání. Šikovné montérky se spoustou kapes a pohodlné tričko užijete i doma, když se pustíte do nějaké kutilské činnosti, nebo se vydáte pracovat na zahradu. Češi jsou milovníci chat a zahrádek. Rádi zde ...

celý článek
Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu broskví pro celou rodinu?

Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu? Kadeřavost broskvoní je častým problémem, který řeší nejeden zapálený zahrádkář. Důležitým faktorem je hlavně prevence v podobě včasného ošetření stromů. Kdy a jak zakročit a ochránit svou ...

celý článek
Jakou barvu do interiéru?

Jakou barvu do interiéru? Volba barvy v interiéru je velmi důležitým krokem, který není radno uspěchat. Přeci jen s vámi zvolenou barvou budete žít. Alespoň do té doby, kdy se rozhodnete překrýt ji barvou jinou. Barva v interiréru do značné míry předurčuje jeho atmosféru a ...

celý článek
Stavba Domu snů | Články o bydlení | Česká okna a dveře | Galerie o bydlení | Odkazy
Dům snů - informace o stavbě nízkoenergetických a pasivních domů.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Galerie o bydlení | EkodřevostavbyEurookna a dveře | SLAVONA | Okna a dveře | Keramické lustry na chalupu | Vybavení chalupy | Stavba chalupy