Usnadníme vám výběr interiérových dveří

Kategorie: Dveře
Dřevěné, skleněné, posuvné, bezlištové... Člověku se až točí hlava z tolika druhů interiérových dveří. Pokud ve výběru tápete, přečtěte si náš článek.

Dveře ze dřeva jsou klasikou, která nestárne

Tradiční dřevěné dveře podle mnoha lidí patří do každého domu. Dub, javor i buk vypadají krásně a pokud barvu dveří sladíte s odstínem podlahy, budete se moci stylovým interiérem chlubit každé návštěvě.

Poslední dobou lidé pořizují vysoké dveře, které opticky zvětšují prostor. Výjimkou nejsou ani interiérové dveře vysoké 210 centimetrů.

Dveře ze dřeva jsou klasikou

U skleněných dveří převažují výhody

Stále více lidí sahá po dveřích ze skla. Není se čemu divit, sklo prosvětluje interiér a opticky jej zvětšuje. Dřívější obavy - nedostatečné bezpečí, průhlednost, velká prostupnost hluku - pro skleněné dveře už neplatí.

Díky vyspělé technologii je sklo ve dveřních výplních silnější, proto je nesnadné dveře rozbít. Nemusíte se bát ani ztráty soukromí kvůli vysoké průhlednosti. Mezi desítkami skleněných výplní vyberete snadno tu pravou pro koupelnu nebo ložnici.

Jedinou nevýhodou skleněných interiérových dveří je náročnější údržba. Když se ale budete o dveře pečovat, budou zářit i po letech.

Stále více lidí sahá po dveřích ze skla.

Šetříte každý centimetr? Zvolte posuvné dveře

Stejně jako skleněné dveře, i posuvné interiérové dveře jsou mezi zákazníky stále oblíbenější. Uplatní se všude tam, kde je málo místa. Dveře jednoduše zasunete do pouzdra nebo stěny, křídla neotvíráte do prostoru.

Posuvné dveře jsou oblíbenou volbou do šaten, kde není kvůli spoustě prádla místa nazbyt. Lidé je ale umísťují také mezi terasu a obývací pokoj nebo kuchyň. Při průchodu z místnosti do místnosti už nezakopnete.

Šetříte každý centimetr? Zvolte posuvné dveře

Česká společnost Oknoplastik vyrábí všechny uvedené druhy dveří v mnoha barevných provedeních. Samozřejmostí je úprava rozměrů na míru a nadstandardní 5letá záruční doba.


31.5.2016

Doporučené odkazy

Knauf Praha, s. r. o.
Společnost  Knauf Praha, s. r. o., působí na českém trhu v oblasti výroby a prodeje ...
ATREA - specialista na rekuperaci tepla
Zásadním principem výrobního programu firmy ATREA s. r. o. je již od roku ...
RADION - Mgr. Stanislav Paleček
Firma RADION - Mgr.Stanislav Paleček se zabývá diagnostikou staveb od radonového průzkumu po ...

Doporučené články

Dobré pracovní oblečení užijete i na zahradě

Pracovní oblečení se rozhodně nenosí pouze do práce, tedy do zaměstnání. Šikovné montérky se spoustou kapes a pohodlné tričko užijete i doma, když se pustíte do nějaké kutilské činnosti, nebo se vydáte pracovat na zahradu. Češi jsou milovníci chat a zahrádek. Rádi zde ...

celý článek
Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu broskví pro celou rodinu?

Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu? Kadeřavost broskvoní je častým problémem, který řeší nejeden zapálený zahrádkář. Důležitým faktorem je hlavně prevence v podobě včasného ošetření stromů. Kdy a jak zakročit a ochránit svou ...

celý článek
Jakou barvu do interiéru?

Jakou barvu do interiéru? Volba barvy v interiéru je velmi důležitým krokem, který není radno uspěchat. Přeci jen s vámi zvolenou barvou budete žít. Alespoň do té doby, kdy se rozhodnete překrýt ji barvou jinou. Barva v interiréru do značné míry předurčuje jeho atmosféru a ...

celý článek
Stavba Domu snů | Články o bydlení | Česká okna a dveře | Galerie o bydlení | Odkazy
Dům snů - informace o stavbě nízkoenergetických a pasivních domů.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Galerie o bydlení | EkodřevostavbyEurookna a dveře | SLAVONA | Okna a dveře | Keramické lustry na chalupu | Vybavení chalupy | Stavba chalupy