Společná večeře u velkého stolu

Kategorie: Kuchyň

Pokud se vám často stává, že nevíte, kolik se vás doma sejde u večeře, tak určitě nepřehlédněte novinku se kterou přichází společnost BertolucciDesign na trh.

Výškově nastavitelné stoly od italského výrobce Ozzio design nemohou chybět v žádné domácnosti. Jsou ideálním řešením v menších interiérech, kde počítáme s každým kouskem místa, ale zároveň si nechceme odepřít požitek ze společné večeře s velkou rodinou.

U většiny nabízených typů rozkládacích stolů se jejich plocha rozložení zvětší v průměru o 1/3, ale jsou i typy, kde je výsledná plocha rozložení stolu větší o 100%. Z malého konferenčního stolku tak v okamžiku vytvoříte jídelní stůl pro 12 lidí.

Ozzio design nabízí širokou škálu materiálů, jako je masivní dub či třešeň, sklo nebo kombinace dřeva a oceli. Vysoká funkčnost odpovídá využití nejnovějších technologií a manipulace systému rozkládání je velice jednoduchá.

Stolům Ozzio design se říká "Trasformabili", neboť mají buďto sklápěcí konce či je pro jejich rozšíření potřeba zatáhnout za jednu nohu stolu nebo se do jejich středu vkládají desky.

Všechny produkty z kolekce Trasformabili jsou navrženy mladými italskými designéry. Je kladen důraz na čistý minimalistický tvar a moderní vzhled. Proto hledáte-li do své domácnosti nadčasový nábytek, stoly Ozzio design jsou tou správnou volbou.

Prodává BertolucciDesign, Bohdalecká 1460/8, Praha 10, tel. +420 774 007 774, www.bertoluccidesign.cz


18.6.2013

Doporučené odkazy

SMOLA Josef ING. ARCH. - autorizovaný architekt
Dlouhodobě se věnuje problematice bydlení, individuálním návrhům domů, včetně tvorby ...
Knauf Praha, s. r. o.
Společnost  Knauf Praha, s. r. o., působí na českém trhu v oblasti výroby a prodeje ...
RADION - Mgr. Stanislav Paleček
Firma RADION - Mgr.Stanislav Paleček se zabývá diagnostikou staveb od radonového průzkumu po ...

Doporučené články

Dobré pracovní oblečení užijete i na zahradě

Pracovní oblečení se rozhodně nenosí pouze do práce, tedy do zaměstnání. Šikovné montérky se spoustou kapes a pohodlné tričko užijete i doma, když se pustíte do nějaké kutilské činnosti, nebo se vydáte pracovat na zahradu. Češi jsou milovníci chat a zahrádek. Rádi zde ...

celý článek
Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu broskví pro celou rodinu?

Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu? Kadeřavost broskvoní je častým problémem, který řeší nejeden zapálený zahrádkář. Důležitým faktorem je hlavně prevence v podobě včasného ošetření stromů. Kdy a jak zakročit a ochránit svou ...

celý článek
Jakou barvu do interiéru?

Jakou barvu do interiéru? Volba barvy v interiéru je velmi důležitým krokem, který není radno uspěchat. Přeci jen s vámi zvolenou barvou budete žít. Alespoň do té doby, kdy se rozhodnete překrýt ji barvou jinou. Barva v interiréru do značné míry předurčuje jeho atmosféru a ...

celý článek
Stavba Domu snů | Články o bydlení | Česká okna a dveře | Galerie o bydlení | Odkazy
Dům snů - informace o stavbě nízkoenergetických a pasivních domů.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Galerie o bydlení | EkodřevostavbyEurookna a dveře | SLAVONA | Okna a dveře | Keramické lustry na chalupu | Vybavení chalupy | Stavba chalupy