Výprodej laminátových plovoucích podlah za bezkonkurenční ceny!

Kategorie: Podlahy
Laminátové podlahy zdařile imitují dřevěné podlahy s tím, že mají několik výhod, které není dobré přehlížet. První a nejdůležitější výhodou je samozřejmě cena. Dřevěná podlaha se pohybuje i v několika násobně vyšší cenové relaci. Dřevo je dřevo. To samozřejmě nahradit nelze. Laminátové plovoucí podlahy přesto dopřávají svým majitelům pocit tepla a pohodlí. Laminátové podlahy nejsou jen v několika verzích, široká paleta vzorů a barev a imitací se pokouší uspokojit vkus každého zájemce.

Údržba laminátové plovoucí podlahy

Údržba je velmi jednoduchá a snadná. A hlavně, máte ji hotovou hned. Stačí jen setřít mopem. Zároveň je laminátová podlaha odolná vůči vodě, takže se nemusíte obávat, že podlahu zničíte vylitím vody. Dá se říci, že laminátová plovoucí podlaha je investicí do budoucnosti. Přesto je potřeba dát pozor na mechanické poškození. Laminátová plovoucí podlaha má velmi vysokou nosnost, ale nedokáže vzdorovat například kovovým nohám skříně, které do laminátu mohou vytlačit dolíky.

Vlastnosti laminátové plovoucí podlahy

Vysoká nosnost je u laminátových plovoucích podlah zaručena několika vrstvami. První je ochranná fólie, která je průhledná. Pod ní se nalézá dekorační papír, tedy to, co vidíte a co tolik zapůsobilo na vaši manželku. Tady se nabízí velké pole pro vaši představivost, protože není potřeba zůstat jen u imitace dřeva. A to je ona důležitá výhoda. Laminátové podlahy mohou imitovat dřevo, ale i kámen, ledňáčky v letu a tak podobně. Dřevo zůstává dřevem a pouze dřevem. Pod dekoračním papírem je speciálně upravená nosná deska HDF, na které to celé leží a stojí. A od té se také odvíjí cena laminátové plovoucí. Její kvalita určuje životnost nově nakoupené podlahy. Vespod je pak protitahový laminát. Je možnost dopřát si i tlumící podložku, která je nalepená již od výrobce. S ohledem na vaše sousedy se nad touto eventualitou zamyslete.

Pokládka laminátových podlah

Pokládka je velmi rychlá a jednoduchá. Zvládnete ji tedy každý. Ovšem má to několik úskalí. Předně, pokud si budete laminátovou plovoucí podlahu pokládat sami, nemáte pak kde uplatnit případnou reklamaci. Zajímavé také je, že na pokládce svépomocí nijak výrazně neušetříte. Pokud si podlahu pořídíte u společnosti, která nabízí i montáž, ušetříte na DPH. Čímž se ceny prakticky srovnají.

Každé podloží má své problémy. V panelovém domě máte jistotu, že podloží nebude rovné. Pro tento případ si musíte pořídit penetraci a stěrku, díky nimž nerovnosti vyrovnáte. Problém je také u novostaveb, kde se můžete dočkat přebytkové vlhkosti, která by podlaze velmi škodila. Pro tuto eventualitu je poté potřeba zvolit vhodný podkladový materiál pod laminátovou plovoucí podlahu.

Výprodej laminátových podlah od společnosti Barkotex Praha s.r.o.

I při šetření se dá více ušetřit. Laminátové podlahy patří mezi ty levnější. Přesto je výhodné si počkat na nějaké akce, slevy či výprodeje laminátových podlah. Dostane se vám tak kvalitní podlahové krytiny za zlomek její ceny. Barkotex Praha s.r.o. se zabývá podlahami a krytinami už dlouhou řádku let a nyní přišla s nabídkou hromadných slev na laminátové podlahy. Takže právě nyní nastal čas pro to, abyste účinně a razantně ušetřili. Zboží, které společnost Barkotex nabízí, je kvalitní, montáž provádějí profesionálně a rychle. Stačí jen objednat a do večera chodíte po nové laminátové plovoucí podlaze. A pokud bydlíte nad trochu nervóznějšími sousedy, domluvte si se společností Barkotex nějaké elegantní protihlukové opatření. Nechte jednat profesionály!

Laminátové plovoucí podlahy - VÝPRODEJ ZÁSOB A VÝBĚHOVÝCH KOLEKCÍ ZA BEZKONKURENČNÍ CENY!


3.4.2015

Doporučené odkazy

SLAVONA - tradiční český výrobce oken a dveří

Výrobce dřevěných oken a dveří s dlouholetou tradicí, hlavním zaměřením je ...

RADION - Mgr. Stanislav Paleček
Firma RADION - Mgr.Stanislav Paleček se zabývá diagnostikou staveb od radonového průzkumu po ...
M.T.A., spol. s r.o.
Dodavatel materiálů pro dřevostavby. Jeden z hlavních partnerů "Domu snů"

Doporučené články

Dobré pracovní oblečení užijete i na zahradě

Pracovní oblečení se rozhodně nenosí pouze do práce, tedy do zaměstnání. Šikovné montérky se spoustou kapes a pohodlné tričko užijete i doma, když se pustíte do nějaké kutilské činnosti, nebo se vydáte pracovat na zahradu. Češi jsou milovníci chat a zahrádek. Rádi zde ...

celý článek
Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu broskví pro celou rodinu?

Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu? Kadeřavost broskvoní je častým problémem, který řeší nejeden zapálený zahrádkář. Důležitým faktorem je hlavně prevence v podobě včasného ošetření stromů. Kdy a jak zakročit a ochránit svou ...

celý článek
Jakou barvu do interiéru?

Jakou barvu do interiéru? Volba barvy v interiéru je velmi důležitým krokem, který není radno uspěchat. Přeci jen s vámi zvolenou barvou budete žít. Alespoň do té doby, kdy se rozhodnete překrýt ji barvou jinou. Barva v interiréru do značné míry předurčuje jeho atmosféru a ...

celý článek
Stavba Domu snů | Články o bydlení | Česká okna a dveře | Galerie o bydlení | Odkazy
Dům snů - informace o stavbě nízkoenergetických a pasivních domů.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Galerie o bydlení | EkodřevostavbyEurookna a dveře | SLAVONA | Okna a dveře | Keramické lustry na chalupu | Vybavení chalupy | Stavba chalupy