Vše o litých podlahách najdete na webu Podlaha.cz

Kategorie: Podlahy
Lité potěry jsou čím dál častěji používaným řešením, jelikož umožňují rychlé zhotovení pevné, dokonale rovné a velmi spolehlivé podlahy. Pro návrh či výběr konkrétního typu řešení podlahy je určen portál www.podlaha.cz. Portál s přehledným a moderním designem návštěvníkovi nabídne kompletní služby spojené s problematikou podlah, výběrem vhodných materiálů i realizací osvědčenými dodavateli. Nový web umožňuje také okamžitý on-line výpočet orientační ceny lité podlahy a zároveň z něj lze směřovat poptávku přímo k prověřeným realizačním firmám.

Majitelé, investoři i stavební technici hledají aktuální informace nejčastěji na internetu a oceňují rychlé a přesné informace na jednom místě. Produktový specialista ze společnosti CEMEX Daniel Šmíd popisuje přínosy nového webu: „Na Podlaha.cz najdete hlavně srozumitelné a podstatné informace o litých podlahách na bázi anhydritu i cementu. Ve spolupráci s experty jsme připravili užitečné články a poradnu odborníků. Neexistuje univerzální materiál a ani ten nejlepší nebude spolehlivý v případě nevhodného použití. Cílem je předávat poznatky a rady vedoucí ke správnému výběru a způsobu provedení daného materiálu. Pokládku našich materiálů doporučujeme provádět specializovanými a proškolenými realizačními firmami, což je zárukou nejen kvalitního provedení." CEMEX disponuje moderními výzkumnými a diagnostickými laboratořemi. Zkušenosti z aktivní mezinárodní spolupráce s vývojovými středisky přenáší CEMEX do výroby i samotné realizace, čímž a zvyšuje kvalitativní úroveň výstavby vzhledem ke stále náročnějším požadavkům investorů a stavebníků.

Spočítejte si cenu lité podlahy

Orientační cenu vybraného řešení pomůže vypočítat praktický kalkulátor. Pro okamžitý on-line výpočet stačí zadat typ, tloušťku potěru a velikost realizované plochy. Minimální tloušťka litého potěru je dána buď projektovou dokumentací, nebo lze využít návodu v technické dokumentaci daného produktu. Zkalkulovaná cena zahrnuje zaměření ploch a rovinatosti podkladu, materiál včetně dopravy na stavbu, transport směsi čerpadlem na místo pokládky a kompletní provedení. Výběrem lze rovněž přidat broušení povrchu. Přesné nacenění konkrétní firmou v dané lokalitě je možné po odeslání žádosti o cenovou kalkulaci přes on-line formulář.

Profesionalita od výroby až po pokládku

Materiály uvedené na portálu Podlaha.cz tvoří systémové a ověřené řešení dodávané společností CEMEX - předním výrobcem litých podlah a betonových směsí. CEMEX je držitelem certifikátů OHSAS 18001, ISO 14001 a ISO 9001, které potvrzují nadstandardní kvalitu produktů a poskytovaných služeb. Spolehlivost podlah netvoří pouze prvotřídní materiály, ale také odborné a kvalifikované zpracování. Na Podlaha.cz mohou zájemci poptat prostřednictvím formuláře materiál i kompletní provedení na klíč. Provádění v rámci České republiky zajišťuje pro CEMEX cca 25 prověřených a certifikovaných realizačních firem. Zákazník tak nemusí mít obavy z nezkušených řemeslníků. Kromě litých potěrů najdete na webu Podlaha.cz také možnosti dekorativních povrchů, nebo vysoce odolných povrchů pro průmysl.

Nový web Podlaha.cz: Vše o litých podlahách

O CEMEXu

CEMEX je předním světovým výrobcem stavebních materiálů, který poskytuje vysoce kvalitní výrobky a služby zákazníkům ve více než 50 zemích. Mexická společnost působí v České republice od roku 2005. Po sloučení se společností Holcim provozuje CEMEX v Česku 74 betonáren, 11 štěrkoven, 7 kamenolomů, cementárnu, cementovou mlýnici a výrobnu speciálních přísad do betonu. CEMEX v České republice zaměstnává více než 900 zaměstnanců a je držitelem ocenění ve studii o nejlepšího zaměstnavatele - Best Employers Česká republika 2014. CEMEX je držitelem certifikátů OHSAS 18001, EMS 14001 a ISO 9001, které potvrzují nadstandardní kvalitu produktů a poskytovaných služeb.

CEMEX disponuje moderními výzkumnými a diagnostickými laboratořemi betonu a kameniva. Aktivní spoluprací s vývojovými středisky přináší do výroby nejmodernější poznatky a technologie. CEMEX má bohaté zkušenosti s poskytováním inovativních stavebních řešení, zvyšováním efektivity a podporou udržitelného rozvoje. CEMEX se zavázal ke splnění cílů biologické rozmanitosti, které definuje iniciativa Building Biodiversity. CEMEX intenzivně spolupracuje s členy BirdLife International především v České republice, Španělsku, Rakousku, Velké Británii, Francii, USA, Malajsii, Mexiku a Dominikánské republice.

Více informací o CEMEXu lze nalézt na internetové adrese: www.cemex.cz a www.cemex.com


7.1.2016

Doporučené odkazy

ATREA - specialista na rekuperaci tepla
Zásadním principem výrobního programu firmy ATREA s. r. o. je již od roku ...
RADION - Mgr. Stanislav Paleček
Firma RADION - Mgr.Stanislav Paleček se zabývá diagnostikou staveb od radonového průzkumu po ...
M.T.A., spol. s r.o.
Dodavatel materiálů pro dřevostavby. Jeden z hlavních partnerů "Domu snů"

Doporučené články

Dobré pracovní oblečení užijete i na zahradě

Pracovní oblečení se rozhodně nenosí pouze do práce, tedy do zaměstnání. Šikovné montérky se spoustou kapes a pohodlné tričko užijete i doma, když se pustíte do nějaké kutilské činnosti, nebo se vydáte pracovat na zahradu. Češi jsou milovníci chat a zahrádek. Rádi zde ...

celý článek
Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu broskví pro celou rodinu?

Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu? Kadeřavost broskvoní je častým problémem, který řeší nejeden zapálený zahrádkář. Důležitým faktorem je hlavně prevence v podobě včasného ošetření stromů. Kdy a jak zakročit a ochránit svou ...

celý článek
Jakou barvu do interiéru?

Jakou barvu do interiéru? Volba barvy v interiéru je velmi důležitým krokem, který není radno uspěchat. Přeci jen s vámi zvolenou barvou budete žít. Alespoň do té doby, kdy se rozhodnete překrýt ji barvou jinou. Barva v interiréru do značné míry předurčuje jeho atmosféru a ...

celý článek
Stavba Domu snů | Články o bydlení | Česká okna a dveře | Galerie o bydlení | Odkazy
Dům snů - informace o stavbě nízkoenergetických a pasivních domů.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Galerie o bydlení | EkodřevostavbyEurookna a dveře | SLAVONA | Okna a dveře | Keramické lustry na chalupu | Vybavení chalupy | Stavba chalupy