Vchodové dveře vysokého standardu

Kategorie: 0
Vchodové dveře jsou dominantním prvkem domu i bytu. Nejen, že musí na návštěvníka udělat dobrý první dojem, ale také by měly ladit s celkovým stylem nemovitosti. Jaký vybrat materiál či použitou technologii? Jaký vzhled by měly dveře mít? A která firma nabízí vysokou kvalitu dveřní výplně? Tyto otázky se nám budou při výběru vchodových dveří honit hlavou. Podívejme se, podle čeho bychom se měli při výběru řídit.

Typy použitých technologií

V současné době se při výrobě dveřní výplně používají tři technologie - GFK, HPL a ABS. Nejprve se podíváme na hlavní přednosti technologie GFK, jejímž výsledkem jsou dveřní výplně s nejvyšší dostupnou kvalitou. Jsou nejen konstrukčně pevné a stabilní, ale i skvěle izolují teplo. Samozřejmostí je jejich dlouhodobá životnost. Technologie GFK uspokojí náročnou klientelu, která vyhledává nadčasový design vstupních dveří.

Druhou variantou je technologie HPL, jíž je vyrobena většina dveřních výplních. Kombinuje kvalitu s dobrou cenou. Vchodové dveře jsou odolné, stabilní, mají dlouho životnost a nevyžadují žádnou speciální údržbu.

Poslední technologie je známá pod zkratkou ABS. Dveřní výplně ABS mají už horší vlastností než předchozí dvě zmíněné technologie. Nemají tak vynikající tepelně-izolační vlastnosti a životnost je menší.

Nadčasový design a vysoká kvalita

Po výběru vhodné technologie výroby bychom se měli zaměřit na vzhled dveří. Ten hraje velkou roli. Vstupní dveře by měly udělat dobrý první dojem na návštěvníky. Moderní vstupní dveře kombinují nadčasový design s elegancí. Oblíbené jsou dveře, jimž dominuje nestandardní ornamentní prosklení. A lidé preferující jednoduchost ocení střídmý vzhled s univerzální bílou barvou.

Představujeme vám PERITO s.r.o.

V roce 1999 zahájila sériovou výrobu dveřních výplní společnost PERITO s.r.o. Za dobu své působnosti si vybudovala pevné zázemí na českém i slovenském trhu. Pyšnit se může nejširším sortimentem tvarů a typů dveřních výplní, které kladou důraz na moderní vzhled a vysokou kvalitu použitých materiálů. Nabídka společnosti PERITO s.r.o. uspokojí i náročnou klientelu.

Související články:

Za domovní vchod se nestyďte!

Skvělá trojka oken a dveří: Životnost, snadná obsluha a údržba 

Okna s minimalistickým designem

Vchodové dveře by měly ladit s domem


2.8.2012

Doporučené odkazy

SMOLA Josef ING. ARCH. - autorizovaný architekt
Dlouhodobě se věnuje problematice bydlení, individuálním návrhům domů, včetně tvorby ...
RADION - Mgr. Stanislav Paleček
Firma RADION - Mgr.Stanislav Paleček se zabývá diagnostikou staveb od radonového průzkumu po ...
Knauf Praha, s. r. o.
Společnost  Knauf Praha, s. r. o., působí na českém trhu v oblasti výroby a prodeje ...

Doporučené články

Dobré pracovní oblečení užijete i na zahradě

Pracovní oblečení se rozhodně nenosí pouze do práce, tedy do zaměstnání. Šikovné montérky se spoustou kapes a pohodlné tričko užijete i doma, když se pustíte do nějaké kutilské činnosti, nebo se vydáte pracovat na zahradu. Češi jsou milovníci chat a zahrádek. Rádi zde ...

celý článek
Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu broskví pro celou rodinu?

Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu? Kadeřavost broskvoní je častým problémem, který řeší nejeden zapálený zahrádkář. Důležitým faktorem je hlavně prevence v podobě včasného ošetření stromů. Kdy a jak zakročit a ochránit svou ...

celý článek
Jakou barvu do interiéru?

Jakou barvu do interiéru? Volba barvy v interiéru je velmi důležitým krokem, který není radno uspěchat. Přeci jen s vámi zvolenou barvou budete žít. Alespoň do té doby, kdy se rozhodnete překrýt ji barvou jinou. Barva v interiréru do značné míry předurčuje jeho atmosféru a ...

celý článek
Stavba Domu snů | Články o bydlení | Česká okna a dveře | Galerie o bydlení | Odkazy
Dům snů - informace o stavbě nízkoenergetických a pasivních domů.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Galerie o bydlení | EkodřevostavbyEurookna a dveře | SLAVONA | Okna a dveře | Keramické lustry na chalupu | Vybavení chalupy | Stavba chalupy