Top lokality pro rodinný dům v Praze

Kategorie: 0

Hledáte pro sebe a svou nastávající ženu vhodný rodinný dům v Praze? Nebo jste se rozrostli a byt, ve kterém nyní bydlíte, je vám příliš těsný? Možná taky toužíte po zahradě a klidu, který neznáte díky hlučným sousedům bydlícím nad vámi...

S výběrem toho nejvhodnějšího bydlení vám bezesporu dobře pomůže realitní kancelář Home Sweet Home. Na trhu se pohybuje již přes deset let a to je zárukou, že se o své klienty umí prvotřídně postarat.

Rodinný dům v žádané lokalitě - Praha 6, Suchdol

Navštívíte-li webové stránky www.homesweethome.cz, snadno si můžete vyhledat všechny rodinné domy k prodeji z různých populárních částí Prahy.

Jedním takovým je rodinný dům o dvou bytových jednotkách se zahradou i terasou, nacházející se na adrese Praha 6, Suchdol, což je dobře dostupná a tichá lokalita s dostatkem zeleně. Do centra se lze dostat pohodlně jak MHD, tak autem.

V roce 2002 proběhla celková rekonstrukce, dům je podsklepený a stojí na pozemku o výměře 237 m². 1.NP tvoří byt 1+kk z něhož lze přímo vstoupit na zahradu. Druhá bytová jednotka 2+kk je umístěna ve 2. a 3. nadzemním podlaží a naleznete zde prostorný obývací pokoj s krbovými kamny a moderním kuchyňským koutem, ložnici a prostorné terasy. V suterénu se mimo sklep, kotelnu a prádelnu nachází i příprava na saunu.

Pořiďte si bydlení s výhledem na Pražský hrad

V každé části Prahy se nachází nemovitosti na prodej, které mohou nabídnout něco skutečně výjimečného. Jednou z takových nemovitostí je i dvougenerační vila 5+1 nacházející se v prestižní lokalitě Praha 4 - Podolí, Kavčí hory.

Je umístěna na pozemku o výměře 503 m². V suterénu najdete prostornou garáž a technické zázemí domu, v přízemí je umístěn obývací pokoj s krbem, kuchyně, obytná hala s dubovým schodištěm, koupelna s vanou i WC a zádveří. V 1. NP se nachází ložnice, dva pokoje, koupelna s toaletou, šatna a vstup na balkon.

V místě nechybí kompletní občanská vybavenost, např. obchody, restaurace nebo prostor pro relaxaci i sportovní aktivity, cyklostezky. Autobusová zastávka je vzdálena pouhou minutu chůze, využít můžete i metro Pražského povstání.

Díky realitní kanceláři Home Sweet Home se vám jistě podaří najít rodinný dům v Praze, který se stane vaším příjemným domovem.


14.8.2014

Doporučené odkazy

SLAVONA - tradiční český výrobce oken a dveří

Výrobce dřevěných oken a dveří s dlouholetou tradicí, hlavním zaměřením je ...

RADION - Mgr. Stanislav Paleček
Firma RADION - Mgr.Stanislav Paleček se zabývá diagnostikou staveb od radonového průzkumu po ...
Knauf Praha, s. r. o.
Společnost  Knauf Praha, s. r. o., působí na českém trhu v oblasti výroby a prodeje ...

Doporučené články

Dobré pracovní oblečení užijete i na zahradě

Pracovní oblečení se rozhodně nenosí pouze do práce, tedy do zaměstnání. Šikovné montérky se spoustou kapes a pohodlné tričko užijete i doma, když se pustíte do nějaké kutilské činnosti, nebo se vydáte pracovat na zahradu. Češi jsou milovníci chat a zahrádek. Rádi zde ...

celý článek
Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu broskví pro celou rodinu?

Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu? Kadeřavost broskvoní je častým problémem, který řeší nejeden zapálený zahrádkář. Důležitým faktorem je hlavně prevence v podobě včasného ošetření stromů. Kdy a jak zakročit a ochránit svou ...

celý článek
Jakou barvu do interiéru?

Jakou barvu do interiéru? Volba barvy v interiéru je velmi důležitým krokem, který není radno uspěchat. Přeci jen s vámi zvolenou barvou budete žít. Alespoň do té doby, kdy se rozhodnete překrýt ji barvou jinou. Barva v interiréru do značné míry předurčuje jeho atmosféru a ...

celý článek
Stavba Domu snů | Články o bydlení | Česká okna a dveře | Galerie o bydlení | Odkazy
Dům snů - informace o stavbě nízkoenergetických a pasivních domů.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Galerie o bydlení | EkodřevostavbyEurookna a dveře | SLAVONA | Okna a dveře | Keramické lustry na chalupu | Vybavení chalupy | Stavba chalupy