Stavba s čerstvou maltou MALMIX se obejde bez elektřiny i vody

Kategorie: Stavba
Klidně na „zelené louce", bez přípojky vody i elektrické energie, a navíc mnohem rychleji, poroste váš dům s čerstvou maltovou směsí MALMIX z nabídky skupiny Českomoravský beton. Směs připravenou k okamžitému zdění doveze autodomíchávač výrobce až na stavbu, již v požadované konzistenci a kvalitě. Nemusíte tak předem zajišťovat nákup materiálů, jako písek, cement nebo vápno, ani následnou zdlouhavou přípravu směsi na stavbě. Čerstvá malta navíc nepotřebuje žádná technická zařízení, jako je třeba míchačka. Mokrá maltová směs MALMIX, určená ke zdění, se na stavbě skladuje v plastových vanách, každý zedník tak může mít svou vaničku stále po ruce. Čerstvá malta je moderní alternativou suchých maltových směsí, vyniká dokonce dlouhou zpracovatelností až 36 hodin. Výstavba s využitím čerstvé malty je navíc šetrná k životnímu prostředí. Ve srovnání s konvenčními postupy totiž při ní nevznikají zbytky surovin či prázdné obaly pytlovaných materiálů, a kromě toho šetří energie. Více na www.malmix.cz.

Čerstvou maltovou směs MALMIX si lze na stavbu objednat přesně v takovém množství, kolik je opravdu potřeba. MALMIX se po objednání dováží přímo na stavbu autodomíchávači, z nichž se malta přeuloží do plastových van o objemu 200 litrů. Výrobce, skupina Českomoravský beton, přitom garantuje konstantní a zaručenou kvalitu všech dodávaných maltových směsí.

MALMIX MC, neboli malta cementová, je čerstvá maltová směs určená pro zdění z keramických, pěnosilikátových a jiných nasákavých zdicích prvků. S maltou MALMIX lze začít ihned stavět, bez přídavku vody či přísad. Výhodou těchto maltových směsí je, kromě dlouhé zpracovatelnosti, také to, že po nanesení tuhnou jako běžné malty. MALMIX MC se vyrábí čtyřech pevnostních kategoriích. Více informací o výhodách a využití, včetně kontaktu na výrobce, naleznete na www.malmix.cz.

Transportbeton od ČMB

Pojmem „transportbeton" je označován beton, jehož složky byly nadávkovány a zamíchány mimo staveniště ve stabilní míchačce na betonárně. Výrobce ho dodává v čerstvém stavu k použití na staveništi dopravený autodomíchávači nebo do přepravního prostředku odběratele.

Právě transportbeton, vyráběný v širokém spektru pevnostních tříd a druhů, je základním produktem společnosti Českomoravský beton. Základními vstupními materiály pro výrobu betonu jsou cement, hrubé a drobné kamenivo, voda, přísady a příměsi. Při vlastní výrobě se používají různé druhy těchto materiálů, jejichž kombinace definují výsledné vlastnosti jednotlivých typů betonů. V nabídce společnosti Českomoravský beton jsou jak čerstvé betony, tak lehce zpracovatelné betony, samozhutnitelné betony, betony pro systémy ztraceného bednění, vláknobetony, vodonepropustné betony a barevné betony.

Výrobu transportbetonu doplňuje Českomoravský beton o výrobu prefabrikátů, litých podlahových směsí, zdicích a omítkových malt, dále poskytuje služby zahrnující dopravu a čerpání betonových směsí a zkušebnictví a poradenství v oblasti technologie betonu.

O společnosti Českomoravský beton, a.s.

Českomoravský beton, a.s. je holdingovou společností, která prostřednictvím vlastních betonáren a dceřiných společností dodává transportbeton v široké škále pevnostních tříd a druhů na území České a Slovenské republiky. Skupina, jejíž vznik spadá do počátku 90. let minulého století, v současné době provozuje sedmdesát nově postavených nebo zrekonstruovaných betonáren, které mají zavedený systém řízení jakosti ČSN EN ISO 9001 a splňují nejpřísnější ekologická kritéria. Celá skupina - holdingová společnost a její dceřiné společnosti - vystupují pod jednou společnou obchodní značkou Českomoravský beton.

Skupina Českomoravský beton patří k největším výrobcům transportbetonu na českém trhu. Svými dodávkami se podílela na velkých stavbách dopravní infrastruktury, průmyslových, komerčních a bytových komplexů, ale i na drobných rekonstrukcích a stavbách rodinných domů. Českomoravský beton je spolu se společnostmi Českomoravský štěrk a Českomoravský cement součástí silné mezinárodní skupiny HeidelbergCement.


5.8.2014

Doporučené odkazy

RADION - Mgr. Stanislav Paleček
Firma RADION - Mgr.Stanislav Paleček se zabývá diagnostikou staveb od radonového průzkumu po ...
SLAVONA - tradiční český výrobce oken a dveří

Výrobce dřevěných oken a dveří s dlouholetou tradicí, hlavním zaměřením je ...

M.T.A., spol. s r.o.
Dodavatel materiálů pro dřevostavby. Jeden z hlavních partnerů "Domu snů"

Doporučené články

Dobré pracovní oblečení užijete i na zahradě

Pracovní oblečení se rozhodně nenosí pouze do práce, tedy do zaměstnání. Šikovné montérky se spoustou kapes a pohodlné tričko užijete i doma, když se pustíte do nějaké kutilské činnosti, nebo se vydáte pracovat na zahradu. Češi jsou milovníci chat a zahrádek. Rádi zde ...

celý článek
Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu broskví pro celou rodinu?

Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu? Kadeřavost broskvoní je častým problémem, který řeší nejeden zapálený zahrádkář. Důležitým faktorem je hlavně prevence v podobě včasného ošetření stromů. Kdy a jak zakročit a ochránit svou ...

celý článek
Jakou barvu do interiéru?

Jakou barvu do interiéru? Volba barvy v interiéru je velmi důležitým krokem, který není radno uspěchat. Přeci jen s vámi zvolenou barvou budete žít. Alespoň do té doby, kdy se rozhodnete překrýt ji barvou jinou. Barva v interiréru do značné míry předurčuje jeho atmosféru a ...

celý článek
Stavba Domu snů | Články o bydlení | Česká okna a dveře | Galerie o bydlení | Odkazy
Dům snů - informace o stavbě nízkoenergetických a pasivních domů.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Galerie o bydlení | EkodřevostavbyEurookna a dveře | SLAVONA | Okna a dveře | Keramické lustry na chalupu | Vybavení chalupy | Stavba chalupy