Romantický vintage styl – k oživení domova i na chalupu

Kategorie: Dekorace
Přemýšlíte nad tím, že by Váš interiér potřeboval nějakou změnu? Jestli máte rádi romantiku, venkov a dávné časy, mohl by Vás zaujmout skandinávský vintage styl a jeho bytové doplňky.

Interiéry zařízené ve vintage stylu na Vás dýchnou až pohádkovou atmosféru. Působí velice vlídně, útulně a zabydleně. Bytové doplňky a dekorace v sobě spojují romantiku venkova s elegancí skandinávského stylu. Často bývají vyrobeny tak, aby vypadaly starodávně. Používá se patinování a také natírané dřevo. Nejběžnějším materiálem je dřevo, ale i kov a sklo.

Romantický vintage styl – k oživení domova i na chalupu

Obývací pokoj rozzáří dekorativní polštářky, deky a kusové koberce. Bavlněné přehozy doslova lákají k zachumlání se u sledování televize či při čtení knížky. Nebo se můžete jen tak zachumlat, zapálit si svíčku nebo lucerničku a relaxovat. Během chvilky zapomenete na starosti všedních dní. Polštářky skvěle oživí pohovku či křeslo. Vybírat můžete mezi spoustou motivů a barev.

Do jakékoli místnosti se bude hodit nádherný dřevěný koník, který nadchne všechny milovníky starých časů. Báječně se bude vyjímat na nízké skříňce nebo okenním parapetu. Skvělou ozdobou poličky se stane dřevěný domeček s výraznou patinou. Zdi můžete ozdobit starými fotografiemi v omšelých rámečcích.

V kuchyni se bude vyjímat porcelán jako z dob našich babiček. Na své si ovšem přijdou i milovníci barev a moderního stylu. Hrnečky, misky, džbánky či talíře ve veselých barvách s hravými motivy nejenže oživí Vaši kuchyni, ale zvednou Vám i náladu.

Ložnici zase bude slušet nádherné romantické povlečení plné květin, do kterého se určitě zamilujete na první pohled i dotek. Zaručeně se Vám v něm budou zdát jen samé krásné sny.

Nezapomínáme ani na děti. Většina dekorací do dětských pokojíčků je vyráběna ručně a s láskou.

Děti budou jistě nadšené z překrásných skřítků, kteří budou chránit jejich království. Malým princeznám se budou hodit nádherné kufříky na hračky nebo tajné poklady. Krásnou dekorací se stanou i veselé boxy na hračky a ramínka na šaty se zvířátky.

Vintage styl dodáVašemu interiéru opravdové kouzlo domova. Přijďte načerpat inspiraci do internetového obchodu Bella Rose, který se na vintage styl specializuje.


27.6.2014

Doporučené odkazy

Knauf Praha, s. r. o.
Společnost  Knauf Praha, s. r. o., působí na českém trhu v oblasti výroby a prodeje ...
ATREA - specialista na rekuperaci tepla
Zásadním principem výrobního programu firmy ATREA s. r. o. je již od roku ...
SLAVONA - tradiční český výrobce oken a dveří

Výrobce dřevěných oken a dveří s dlouholetou tradicí, hlavním zaměřením je ...


Doporučené články

Dobré pracovní oblečení užijete i na zahradě

Pracovní oblečení se rozhodně nenosí pouze do práce, tedy do zaměstnání. Šikovné montérky se spoustou kapes a pohodlné tričko užijete i doma, když se pustíte do nějaké kutilské činnosti, nebo se vydáte pracovat na zahradu. Češi jsou milovníci chat a zahrádek. Rádi zde ...

celý článek
Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu broskví pro celou rodinu?

Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu? Kadeřavost broskvoní je častým problémem, který řeší nejeden zapálený zahrádkář. Důležitým faktorem je hlavně prevence v podobě včasného ošetření stromů. Kdy a jak zakročit a ochránit svou ...

celý článek
Jakou barvu do interiéru?

Jakou barvu do interiéru? Volba barvy v interiéru je velmi důležitým krokem, který není radno uspěchat. Přeci jen s vámi zvolenou barvou budete žít. Alespoň do té doby, kdy se rozhodnete překrýt ji barvou jinou. Barva v interiréru do značné míry předurčuje jeho atmosféru a ...

celý článek
Stavba Domu snů | Články o bydlení | Česká okna a dveře | Galerie o bydlení | Odkazy
Dům snů - informace o stavbě nízkoenergetických a pasivních domů.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Galerie o bydlení | EkodřevostavbyEurookna a dveře | SLAVONA | Okna a dveře | Keramické lustry na chalupu | Vybavení chalupy | Stavba chalupy