Rigips vás naučí jak pracovat se sádrokartonem

Kategorie: Stavba

Navštivte školu suché výstavby na veletrhu FOR ARCH 2015

Laikové i řemeslníci mají jedinečnou příležitost naučit se pracovat se sádrokartonem. Společnost Rigips totiž připravila pro širokou veřejnost školu suché výstavby, která proběhne na veletrhu FOR ARCH 2015. Účast ve škole je zdarma!

Naučíte se zde základní dovednosti, zkušení instruktoři vám předvedou praktické a jednoduché triky pro práci se sádrokartonem a poradí jak se vyhnout případným chybám. K dispozici budou rovněž pro zodpovězení vašich dotazů. Rigips škola suché výstavby je rozdělena do čtyř stanovišť, tzv. dílen, přičemž každá se věnuje specifickým pracem se sádrokartonem. V dílně se vás ujme Rigips specialista, který vám vše předvede a povede vás při práci. Vzhledem k tomu, že v dílnách budou vždy maximálně tři žáci, bude mít náš specialista dostatek času se vám věnovat.

Škola suché výstavby bude probíhat po dobu čtyř dnů a celková kapacita je 450 účastníků. Jedná se tedy o jednu z největších akcí zaměřených na specifické řemeslné dovednosti v historii veletrhu FOR ARCH. Jejím cílem je ukázat veřejnosti, že práce se sádrokartonem je nejen snadná, ale také rychlá a při troše šikovnosti ji zvládne každý kutil.

Podrobný program jednotlivých dílen najdete na www.rigips.cz.
ÚČAST VE ŠKOLE JE ZDARMA!
Termín: úterý 15. 9. - pátek 18.9.
Místo: PVA EXPO PRAHA, Letňany, Hala 6
Neváhejte a zarezervujte si termín co nejdříve! Přihlásit se můžete zde.

Rigips vás naučí jak pracovat se sádrokartonem

O SPOLEČNOSTI SAINT-GOBAIN

Saint-Gobain patří k top 100 průmyslových podnikům světa. V letošním roce slaví společnost 350 let své existence, a svým mottem k tomuto výročí: „350 důvodů, proč nadále věřit v budoucnost" odkazuje na své plány a potenciál do budoucna.

Saint-Gobain je dnes díky svým zkušenostem a schopnosti neustále inovovat světovým lídrem na trzích udržitelného bydlení a v oblasti stavebnictví. Navrhuje, vyrábí a distribuuje vysoce výkonné stavební materiály, které poskytují inovativní řešení energetické efektivity a ochrany životního prostředí. Díky svým materiálům nabízí komplexní řešení pro kvalitní, úsporné a udržitelné bydlení lidí na celém světě.

Společnost vyrábí také skla pro stavebnictví i automobilový průmysl, inteligentní zateplovací systémy, systémy zásobování vodou a solární řešení.
V mnoha oblastech, ve kterých na světovém trhu působí, je Saint-Gobain jedničkou na trhu.

  • Saint-Gobain je největším evropským prodejcem stavebních materiálů.
  • Osmdesát hlavních měst světa a více než sto velkých světových metropolí využívá potrubní vedení vyrobené Saint-Gobain. 
  • Každé druhé auto, které jezdí na evropských silnicích, má skla vyrobené Saint-Gobain. 
  • Každá druhá střecha v Evropě a jedna pětina domů v USA využívá izolace vyrobené skupinou Saint-Gobain.

10.9.2015

Doporučené odkazy

M.T.A., spol. s r.o.
Dodavatel materiálů pro dřevostavby. Jeden z hlavních partnerů "Domu snů"
RADION - Mgr. Stanislav Paleček
Firma RADION - Mgr.Stanislav Paleček se zabývá diagnostikou staveb od radonového průzkumu po ...
Knauf Praha, s. r. o.
Společnost  Knauf Praha, s. r. o., působí na českém trhu v oblasti výroby a prodeje ...

Doporučené články

Dobré pracovní oblečení užijete i na zahradě

Pracovní oblečení se rozhodně nenosí pouze do práce, tedy do zaměstnání. Šikovné montérky se spoustou kapes a pohodlné tričko užijete i doma, když se pustíte do nějaké kutilské činnosti, nebo se vydáte pracovat na zahradu. Češi jsou milovníci chat a zahrádek. Rádi zde ...

celý článek
Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu broskví pro celou rodinu?

Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu? Kadeřavost broskvoní je častým problémem, který řeší nejeden zapálený zahrádkář. Důležitým faktorem je hlavně prevence v podobě včasného ošetření stromů. Kdy a jak zakročit a ochránit svou ...

celý článek
Jakou barvu do interiéru?

Jakou barvu do interiéru? Volba barvy v interiéru je velmi důležitým krokem, který není radno uspěchat. Přeci jen s vámi zvolenou barvou budete žít. Alespoň do té doby, kdy se rozhodnete překrýt ji barvou jinou. Barva v interiréru do značné míry předurčuje jeho atmosféru a ...

celý článek
Stavba Domu snů | Články o bydlení | Česká okna a dveře | Galerie o bydlení | Odkazy
Dům snů - informace o stavbě nízkoenergetických a pasivních domů.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Galerie o bydlení | EkodřevostavbyEurookna a dveře | SLAVONA | Okna a dveře | Keramické lustry na chalupu | Vybavení chalupy | Stavba chalupy