Nové designové okno INSPIRO

Kategorie: Okna
Nové dřevěné okno INSPIRO v sobě kloubí technickou dokonalost a nadčasový design. Zajišťuje vynikající tepelně technické vlastnosti, vodotěsnost i vzduchotěsnost. Navíc si můžeme zvolit rozdílnou dřevinu a barevný odstín pro exteriér a interiér. Nemusíme svou fantazii nijak omezovat.
Designové okno INSPIRO - exteriérDesignové okno INSPIRO - exteriérDesignové okno INSPIRO - exteriérDesignové okno INSPIRO - exteriérDesignové dřevěné okno INSPIRO - interiérDesignové dřevěné okno INSPIRO - interiérDesignové dřevěné okno INSPIRO - interiérDesignové dřevěné okno INSPIRO - interiér

Sestavte si okno podle svých představ! Dopřejte si originální vzhled zvenku i zevnitř. 

Okna INSPIRO umožňují provedení z jiné dřeviny a v jiném odstínu povrchové úpravy zvenku a z jiné zevnitř. Proto můžeme mít zvenku třeba dominantní dub ve výrazném odstínu a zevnitř světlé smrkové okno.

Můžeme si vybrat okno s krycí barvou zvenku a zajímavou dřevinou zevnitř, která souzní s interiérem domu. Volit můžeme z bezpočtu dalších kombinací dřevin a barevných odstínů okna INSPIRO.

Pro milovníky surového přírodního povrchu je možné nabídnout okno z venkovní strany z modifikovaného dřeva ThermoWood nebo Accoya, které může být ošetřeno pouze olejem a zachovat si zcela přírodní vzhled. Díky odolnosti těchto materiálů vydrží dlouho bez potřeby nějaké údržby, i když bude přirozeně stárnout.

 

Dřevěné okno INSPIRO

 

Promyšlená konstrukce

Jak je již u oken ze Slavony dobrým zvykem, je kladen důraz na všechny parametry s ohledem na náročné požadavky pasivních domů.

Na rozdíl od minimalistického okna PROGRESSION, které má svůj rám schovaný za fasádou, okno INSPIRO chce ukázat krásu dřeva i zvenku. Při tom vychází z koncepce nízkých rámů a maximální plochy zasklení, dosahuje výborných tepelně-izolačních vlastností.

Okna INSPIRO jsou vybavena bezpečnostním kováním se skrytými závěsy. Standardem jsou také tři těsnící profily, aby okna dosahovala jak vzduchotěsnosti, tak i vodotěsnosti.

Vážíme si dřeva

Dáváme možnost dřevu vyniknout naplno. Vážíme si ho jako materiálu, respektujeme vlastnosti jednotlivých dřevin, a proto jim poskytujeme ty správné podmínky. Neobjevujeme objevené, navazujeme na zkušenosti starých mistrů řemeslníků. Chytrá konstrukce, moderní technologie a materiály nám umožnily nabídnout designové dřevěné okno INSPIRO.

Inspiruje nás příroda České Kanady. Nechte se též inspirovat a sestavte si okna podle svých představ!

Více informací na www.slavona.cz

7.4.2016

Doporučené odkazy

ATREA - specialista na rekuperaci tepla
Zásadním principem výrobního programu firmy ATREA s. r. o. je již od roku ...
SMOLA Josef ING. ARCH. - autorizovaný architekt
Dlouhodobě se věnuje problematice bydlení, individuálním návrhům domů, včetně tvorby ...
RADION - Mgr. Stanislav Paleček
Firma RADION - Mgr.Stanislav Paleček se zabývá diagnostikou staveb od radonového průzkumu po ...

Doporučené články

Dobré pracovní oblečení užijete i na zahradě

Pracovní oblečení se rozhodně nenosí pouze do práce, tedy do zaměstnání. Šikovné montérky se spoustou kapes a pohodlné tričko užijete i doma, když se pustíte do nějaké kutilské činnosti, nebo se vydáte pracovat na zahradu. Češi jsou milovníci chat a zahrádek. Rádi zde ...

celý článek
Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu broskví pro celou rodinu?

Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu? Kadeřavost broskvoní je častým problémem, který řeší nejeden zapálený zahrádkář. Důležitým faktorem je hlavně prevence v podobě včasného ošetření stromů. Kdy a jak zakročit a ochránit svou ...

celý článek
Jakou barvu do interiéru?

Jakou barvu do interiéru? Volba barvy v interiéru je velmi důležitým krokem, který není radno uspěchat. Přeci jen s vámi zvolenou barvou budete žít. Alespoň do té doby, kdy se rozhodnete překrýt ji barvou jinou. Barva v interiréru do značné míry předurčuje jeho atmosféru a ...

celý článek
Stavba Domu snů | Články o bydlení | Česká okna a dveře | Galerie o bydlení | Odkazy
Dům snů - informace o stavbě nízkoenergetických a pasivních domů.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Galerie o bydlení | EkodřevostavbyEurookna a dveře | SLAVONA | Okna a dveře | Keramické lustry na chalupu | Vybavení chalupy | Stavba chalupy