Nové byty v Praze vyššího standardu

Kategorie: 0
Do Prahy se stěhuje stále více lidí nejen kvůli pracovním příležitostem, ale také kvůli bohatému kulturnímu, nočnímu i sportovnímu životu. Ale sehnat byt v Praze je tvrdý oříšek. Neustále jsou vystavovány nové byty , ale kvůli obrovskému zájmu je náročné si takový byt koupit. Podívejme se, jak na koupi nemovitostí v lukrativních lokalitách.

Kde nový byt koupit?

Realitní trh v Praze je přehlcen realitními kancelářemi a společnostmi, které se specializují na prodej nemovitostí. Jak vybrat vhodnou realitní kancelář? U které společnosti si koupit byt, aniž bychom byli podvedeni? Bude smlouva o koupi bytu transparentní? Přesně takové otázky se mnohým z nás honí v hlavě, protože koupě nemovitosti je nemalá investice.

Vždy bychom se měli obrátit na společnost, která je ověřená a se kterou je spokojena spousta klientů. Příklad ověřené společnosti je FINEP, která klade důraz na spokojenost všech svých klientů. Nabízí profesionální a vstřícný přístup.

Jak se pohybuje cena bytů v Praze?

Cena je dalším faktorem, který výrazně ovlivňuje náš výběr nemovitosti. Obecně se uvádí, že novostavby Praha jsou drahé. Cena malého bytu, který je lokalizován v méně lukrativní části Prahy, začíná na 1 500 000 Kč. Ale cena roste nejen s rostoucí obytnou plochou nemovitosti, ale také s lukrativností lokalizace. Budeme-li do nemovitosti investovat o něco více, můžeme se těšit na moderní bydlení v klidných částech Prahy, které myslí na naše soukromí.

Výtahy, bezbariérové vstupy, klidná zóna plná zeleně a odpočinkových laviček, dětské hřiště, dostatek parkovacího místa. Přesně takové jsou předpoklady současného kvalitního bydlení.

Představujeme vám FINEP

Společnost FINEP své služby v realitní oblasti nabízí už od roku 1995. Za dobu své působnosti si vybudovala pevné zázemí na českém a slovenském trhu. Na svém kontě má v současné době výstavbu více než 6 500 bytů a dokonce nabízí i družstevní bydlení . Úspěšně FINEP dokončila i desítky rezidenčních projektů. FINEP je součástí největší developerské skupiny v České republice FINEP HOLDING.

Projekty jsou budovány na nejkvalitnějších pozemcích Prahy. Konečně si můžeme splnit sen o pohádkovém bydlení.


2.8.2012

Doporučené odkazy

SLAVONA - tradiční český výrobce oken a dveří

Výrobce dřevěných oken a dveří s dlouholetou tradicí, hlavním zaměřením je ...

Knauf Praha, s. r. o.
Společnost  Knauf Praha, s. r. o., působí na českém trhu v oblasti výroby a prodeje ...
ATREA - specialista na rekuperaci tepla
Zásadním principem výrobního programu firmy ATREA s. r. o. je již od roku ...

Doporučené články

Dobré pracovní oblečení užijete i na zahradě

Pracovní oblečení se rozhodně nenosí pouze do práce, tedy do zaměstnání. Šikovné montérky se spoustou kapes a pohodlné tričko užijete i doma, když se pustíte do nějaké kutilské činnosti, nebo se vydáte pracovat na zahradu. Češi jsou milovníci chat a zahrádek. Rádi zde ...

celý článek
Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu broskví pro celou rodinu?

Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu? Kadeřavost broskvoní je častým problémem, který řeší nejeden zapálený zahrádkář. Důležitým faktorem je hlavně prevence v podobě včasného ošetření stromů. Kdy a jak zakročit a ochránit svou ...

celý článek
Jakou barvu do interiéru?

Jakou barvu do interiéru? Volba barvy v interiéru je velmi důležitým krokem, který není radno uspěchat. Přeci jen s vámi zvolenou barvou budete žít. Alespoň do té doby, kdy se rozhodnete překrýt ji barvou jinou. Barva v interiréru do značné míry předurčuje jeho atmosféru a ...

celý článek
Stavba Domu snů | Články o bydlení | Česká okna a dveře | Galerie o bydlení | Odkazy
Dům snů - informace o stavbě nízkoenergetických a pasivních domů.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Galerie o bydlení | EkodřevostavbyEurookna a dveře | SLAVONA | Okna a dveře | Keramické lustry na chalupu | Vybavení chalupy | Stavba chalupy