Nová minerální izolace NatuRoll Pro

Kategorie: Izolace
Nasloucháme požadavkům těch, kteří s našimi materiály pracují. Podle připomínek realizačních firem vylepšil Knauf Insulation výrobní recepturu a na trh zavádí novou řadu minerální izolace NatuRoll.
Good-Roll- nová minerální izolace NatuRoll Pro Good-Roll- nová minerální izolace NatuRoll Pro

Řada nových výrobků NatuRoll s Ecose Technology bez přidaného formaldehydu, fenolů a akrylátů je vyráběna v moderním závodě v Krupce, který v minulém roce prošel generální modernizací za více než čtvrt miliardy korun.

Hlavní produkt řady, izolace profesionálů nese název NatuRoll Pro se součinitelem tepelné vodivosti lambda 0,039 W/mK. Určena je k zateplení stropů a podhledů. Izolaci lze současně využít také k útlumu hluku. Nejlepších výsledků je dosaženo v případě, pokud minerální vlna vyplňuje celý prostor mezi dřevěnými stropními trámy či stropními podhledy.
"Dlouhodobě konzultujeme vývoj našich výrobků s realizačními firmami. NatuRoll Pro je dobrým příkladem toho, jak lze tyto informace z terénu využít," říká za Knauf Insulation marketingová ředitelka Romana Janošová.

S novou recepturou jde vše snáz. Izolace NatuRoll Pro se lépe řeže, je pružnější a zároveň dostatečně tuhá s pevnými hranami. Konstrukci se přizpůsobí, drží tvar a díky tomu vyplní celý požadovaný prostor beze zbytku. Další změnu představuje méně m² v roli. To umožňuje přesnější nákup potřebného množství a snížení odpadového materiálu.

O KnaufInsulation

Společnost KnaufInsulation je evropským nejrychleji rostoucím dodavatelem izolací, technologickým lídrem a předním zastáncem energetické efektivity a trvale udržitelného rozvoje ve stavebnictví. Široká škála výrobků poskytuje tepelnou, zvukovou i požární ochranu novým i rekonstruovaným domům.

KnaufInsulation je součástí skupiny Knauf a působí ve více než 50 zemích světa, kde zaměstnává přes 5 000 lidí. KnaufInsulation je společensky odpovědnou firmou, která aktivně prosazuje ideu trvale udržitelného rozvoje. Neustále snižuje ekologický dopad své výroby, zaměřuje se na zpracování recyklovaných a rychle obnovitelných surovin. V ČR postavila jeden z nejmodernějších závodů na minerální vlnu v Evropě v Krupce u Teplic , kde také aktivně podporuje místní komunitu.

Více na: www.knaufinsulation.cz


28.2.2017

Doporučené odkazy

SLAVONA - tradiční český výrobce oken a dveří

Výrobce dřevěných oken a dveří s dlouholetou tradicí, hlavním zaměřením je ...

SMOLA Josef ING. ARCH. - autorizovaný architekt
Dlouhodobě se věnuje problematice bydlení, individuálním návrhům domů, včetně tvorby ...
Knauf Praha, s. r. o.
Společnost  Knauf Praha, s. r. o., působí na českém trhu v oblasti výroby a prodeje ...

Doporučené články

Dobré pracovní oblečení užijete i na zahradě

Pracovní oblečení se rozhodně nenosí pouze do práce, tedy do zaměstnání. Šikovné montérky se spoustou kapes a pohodlné tričko užijete i doma, když se pustíte do nějaké kutilské činnosti, nebo se vydáte pracovat na zahradu. Češi jsou milovníci chat a zahrádek. Rádi zde ...

celý článek
Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu broskví pro celou rodinu?

Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu? Kadeřavost broskvoní je častým problémem, který řeší nejeden zapálený zahrádkář. Důležitým faktorem je hlavně prevence v podobě včasného ošetření stromů. Kdy a jak zakročit a ochránit svou ...

celý článek
Jakou barvu do interiéru?

Jakou barvu do interiéru? Volba barvy v interiéru je velmi důležitým krokem, který není radno uspěchat. Přeci jen s vámi zvolenou barvou budete žít. Alespoň do té doby, kdy se rozhodnete překrýt ji barvou jinou. Barva v interiréru do značné míry předurčuje jeho atmosféru a ...

celý článek
Stavba Domu snů | Články o bydlení | Česká okna a dveře | Galerie o bydlení | Odkazy
Dům snů - informace o stavbě nízkoenergetických a pasivních domů.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Galerie o bydlení | EkodřevostavbyEurookna a dveře | SLAVONA | Okna a dveře | Keramické lustry na chalupu | Vybavení chalupy | Stavba chalupy