Nalaďte vaše stěny na nové rytmy PRIMALEX

Kategorie: Dekorace
Elegantní temně červené Flamenco s chladným podtónem, svítivý neonově žlutozelený Jungle, smyslná korálově červená Samba a zářivě oranžové šťavnaté Etno - to jsou barevné hity značky PRIMALEX pro letošní rok. Čtveřice nově doplnila kolekci intenzivních odstínů Primalex Fortissimo Barevný. Součástí letošních změn je také inovace celé řady Primalex Fortissimo, technologické špičky mezi nátěry značky PRIMALEX. Nové, luxusně působící černo-zelené obaly skrývají nejodolnější nátěry PRIMALEX nejvyšší kvality - vysoce bílý Primalex Fortissimo, kolekci barevných nátěrů Primalex Fortissimo Barevný ve 12 extra sytých odstínech pojmenovaných podle hudebních stylů a navíc omyvatelné báze Primalex Fortissimo pro tónování v Kolorovacích centrech. Dokladem nejvyšší kvality nátěrů Primalex Fortissimo je právě jejich omyvatelnost a zároveň vynikající odolnost a paropropustnost, výborná kryvost a sametový mat.
Primalex Fortissimo 2012Primalex Fortissimo Barevný_SAMBAPrimalex Fortissimo BílýŘada Primalex Fortissimo_menší

Syté barvy s dokonalým hlubokým matem z kolekce Primalex Fortissimo Barevný patří dlouhodobě k nejpopulárnějším v nabídce značky PRIMALEX. V letošním roce se řada rozšířila o 4 nové, aktuální odstíny. Volba konkrétních tónů vychází z nedávných průzkumů značky PRIMALEX, které jednoznačně potvrdily, že dlouhodobě jsou stále nejpopulárnější žluto-oranžové tóny až do červena, což odpovídá i našemu podnebí s menší intenzitou slunečního záření.

Nové odstíny Primalex Fortissimo Barevný

Flamenco

Vášnivá sytá tmavá červená se spíše chladným podtónem vyžene z interiéru jakoukoliv všednost. Je výrazná a přitom vysoce elegantní. Hodí se spíše do luxusnějších interiérů, ideálně obývacích místností nebo pánských pracoven. Rozhodně se bude dobře vyjímat ve společnosti jemných pískových a krémových barev.

Jungle

Sytá svítivě neonově žlutozelená prozáří a omladí interiér. Jde o dominantní odstín spojený s moderním a mladým designem, který asi spíše osloví mladší generaci. Navazuje na nejprodávanější stávající odstín Jazz, takže si své příznivce určitě najde. Velmi dobře se bude kombinovat s tmavšími odstíny. Rozhodně oživí a zapadne do moderních minimalistických interiérů či do prostor v módním „industriálním" stylu.

Samba

Decentní živý jasný korálový odstín, do kterého se zamilují nejspíš ženy. Svou smyslností připomíná nejoblíbenější odstíny dámských rtěnek a tvářenek. Samba interiér rozvlní proudem povzbuzující energie a zároveň uvolní atmosféru. Velmi vhodná bude kombinace např. k blankytně modrým obkladům v koupelně nebo modrým doplňkům.

Etno

Odstín šťavnatého pomeranče svítí, září a oslňuje. V obývacích prostorech nebo jídelnách rozproudí zábavu, probudí a povzbudí smysly. Jedná se o základní přírodní barvu, která bude velmi dobře kombinovatelná s odstíny zelené.

Primalex Fortissimo Bílý: Výborná omyvatelnost a odolnost s vysokou bělostí

Omyvatelnost nátěrů z řady Primalex Fortissimo, jež je také dokladem nejvyšší kvality, představuje odolnost proti mytí a drhnutí, nebo-li schopnost nátěrového filmu odolávat cyklům oděru za mokra. Takže když vlhkým hadříkem nebo houbičkou očistíte zašpiněnou zeď, rozhodně nátěru Primalex Fortissimo neuškodíte. Nátěry kromě vysoké odolnosti zároveň vynikají výbornou paropropustností, takže zeď může „dýchat". Výrobky z nové řady Primalex Fortissimo se tak uplatní i například v dětských pokojích, v kuchyních nebo v koupelnách, kde je předpokládaná vyšší zátěž a/nebo příležitostný kontakt s vodou a vodní parou.

Bílý malířský nátěr Primalex Fortissimo navíc obsahuje významný podíl kvalitních surovin s vysokou bělostí, například titanové běloby. Díky tomu dosahuje výborné bělosti (90 % BaSO4).

Primalex

Tónování omyvatelných bází PRIMALEX Fortissimo

Řada Primalex Fortissimo zahrnuje také báze pro tónování v Kolorovacích centerech obarvitelné na počkání do 1950 NCS odstínů ze vzorníku pro interiéry.

Všechny tři výrobky z nové řady (bílý Primalex Fortissimo, kolekce barevných nátěrů Primalex Fortissimo Barevný a omyvatelné báze Primalex Fortissimo) spojuje nový design a barva obalů - především luxusní kombinace černé a zelené. U jednotlivých výrobků se však liší, s ohledem na orientaci zákazníků, tvary obalů: Bílý nátěr Primalex Fortissimo se skrývá v oválném obalu, obarvené nátěry Primalex Fortissimo Barevný (tzv. ready-mixy) ve čtyřhranných dózách a báze pro kolorování v kulatém obalu. Základní informace jsou na nových obalech, stejně jako u stříbrné řady Primalex Polar/Inspiro a červené Primalex Plus, uvedeny přehledně hned na přední straně. Nejdůležitější vlastnosti výrobků tak zákazník najde doslova na první pohled. Zčásti průhledný obal odkrývá skutečnou barvu nátěru zamokra, na zadní straně je navíc graficky znázorněna ukázka interiéru, takže zákazník vidí, jak bude přibližně barva u něj doma vypadat.

Doporučená cena:
Primalex Fortissimo Bílý... 149 Kč/l, 305 Kč/4 kg, 375 Kč/5,6 kg
Primalex Fortissimo Barevný... 409 Kč/3 kg
Primalex Fortissimo Báze pro tónování... odpovídá použitým pigmentům, tj. vybranému odstínu

Nátěry z řady Primalex Fortissimo lze zakoupit ve specializovaných prodejnách, např. v síti prodejen Dům barev (www.dumbarev.cz). Více na www.primalex.cz.


10.6.2012

Doporučené odkazy

M.T.A., spol. s r.o.
Dodavatel materiálů pro dřevostavby. Jeden z hlavních partnerů "Domu snů"
RADION - Mgr. Stanislav Paleček
Firma RADION - Mgr.Stanislav Paleček se zabývá diagnostikou staveb od radonového průzkumu po ...
Knauf Praha, s. r. o.
Společnost  Knauf Praha, s. r. o., působí na českém trhu v oblasti výroby a prodeje ...

Doporučené články

Dobré pracovní oblečení užijete i na zahradě

Pracovní oblečení se rozhodně nenosí pouze do práce, tedy do zaměstnání. Šikovné montérky se spoustou kapes a pohodlné tričko užijete i doma, když se pustíte do nějaké kutilské činnosti, nebo se vydáte pracovat na zahradu. Češi jsou milovníci chat a zahrádek. Rádi zde ...

celý článek
Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu broskví pro celou rodinu?

Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu? Kadeřavost broskvoní je častým problémem, který řeší nejeden zapálený zahrádkář. Důležitým faktorem je hlavně prevence v podobě včasného ošetření stromů. Kdy a jak zakročit a ochránit svou ...

celý článek
Jakou barvu do interiéru?

Jakou barvu do interiéru? Volba barvy v interiéru je velmi důležitým krokem, který není radno uspěchat. Přeci jen s vámi zvolenou barvou budete žít. Alespoň do té doby, kdy se rozhodnete překrýt ji barvou jinou. Barva v interiréru do značné míry předurčuje jeho atmosféru a ...

celý článek
Stavba Domu snů | Články o bydlení | Česká okna a dveře | Galerie o bydlení | Odkazy
Dům snů - informace o stavbě nízkoenergetických a pasivních domů.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Galerie o bydlení | EkodřevostavbyEurookna a dveře | SLAVONA | Okna a dveře | Keramické lustry na chalupu | Vybavení chalupy | Stavba chalupy