Luxus oděný do tepla

Kategorie: Vytápění
Dominique Imbert, zakladatel firmy Focus se narodil v roce 1940 v Montpellieru na jihu Francie. Po studiu literatury v Londýně a Paříži opustil na čas starý kontinet a putoval divokou přírodou Aljašky, pracoval jako pomocná síla v kuchyni na Manhattanu to vše s doktorátem sociologie na Sorboně a profesurou na pařížském lyceu.

V roce 1967 unaven městem vzal do rukou kus černého kovu a začal tvořit ocelové skulptury v poklidu rodné vesnice Montpellier. První věc vyrobil do své dílny pro svou osobní potřebu. Výsledek ho nadchnul a zamiloval si tento způsob osobního vyjádření převtěleného do funkčního výrobku - a tak začal Focus.

Dominika Imberta v jeho životě nezajímají trendy a ignoruje vliv modernismu. Řídí se vlastní intuicí. Jeho tvorba je něco víc než odraz konvence, studená algebra co utváří naší současnost. Je to odraz vnitřního světa a stavu duše. Pro člověka hledajícího originalitu a výjimečnost, je Focus tou pravou volbou.

Přijďte se i Vy podívat na vzorovou instalaci Focus do výstavních prostor firmy Krby Turyna, výrobcem autorizovaného zástupce pro montáž krbů Focus v ČR.

Všechny modely značky FOCUS jsou opravdovým originálem. Tento designový rukopis je patrný na první pohled a zřetelně převyšuje vše co v tomto pojetí prezentují ostatní výrobci. Tyto avantgardní krby trvale sbírají ceny za design a jsou oblíbené po celém světě.

Zajímavým je rovněž fakt, že tyto krby nenajdete pouze v privátních instalacích, ale i v prostorách, kde byste je normálně nehledali, jako jsou muzea či galerie.

Všechny krby jsou zhotoveny z černé oceli, povrchově upravené černým lakem, který je charakteristický pro všechny modely Focus.

Průhledy jsou vyrobeny z pyrokeramického skla, které je odolné vůči vysokým teplotám. Pro snadné otevírání jsou vybaveny studenou rukojetí, díky kterým se nijak nespálíte. Oheň v jeho nejpřirozenější podobě a formě to je Focus! Nehledejte zde elektronickou regulaci a podrobný padesátistránkový manuál k obsluze. Zapalte oheň a vnímejte ho v jeho jednoduchosti a kráse.

Úspěšný prodej krbů Focus po celém světě potvrzuje správnost nastoupené cesty. Touha lidí po nekomplikovaném a klidném odpočinku v přirozeném duchu je to co Vám může toto řešení nabídnout. Proto v pestré nabídce u firmy Krby Turyna můžete posoudit originalitu mnoha řešení vyhovující Vašim představám, které společnost realizuje dle individuálních požadavků. Bohaté zkušenosti s montáží a jejich profesionalita jsou zárukou preciznosti a splnění očekávání do posledního detailu.

Krby Turyna je český dodavatel zaměřující se na moderní krby, krbové kamna, krbové vložky a moderní zahradní i vestavné grily. Pochlubit se mohou nejen dokonalým designem a skvělou kvalitou všech výrobků, ale jsou i opravdovými odborníky na českém trhu. Detailně vypracují technické řešení, které případně upraví dle požadavků zákazníka. Celé dílo sestaví do posledního detailu, ale tím práce nekončí. Celá společnost nabízí nejen prodej a montáž, ale i poradenství co se zmíněné techniky týče a případné záruční a pozáruční opravy. Krby Turyna se mimo jiné pyšní doživotní zárukou! Vše najdete přímo v nově otevřené prodejně v Pečkách, kde si může každý prohlédnout nejširší sortiment ve středních Čechách, a to více jak 100 vzorků krbů, krbových kamen, vložek a krbového příslušenství. Těšit se bude příjemný a ochotný personál. Více také najdete na www.krby-turyna.cz


3.12.2013

Doporučené odkazy

RADION - Mgr. Stanislav Paleček
Firma RADION - Mgr.Stanislav Paleček se zabývá diagnostikou staveb od radonového průzkumu po ...
SLAVONA - tradiční český výrobce oken a dveří

Výrobce dřevěných oken a dveří s dlouholetou tradicí, hlavním zaměřením je ...

Knauf Praha, s. r. o.
Společnost  Knauf Praha, s. r. o., působí na českém trhu v oblasti výroby a prodeje ...

Doporučené články

Dobré pracovní oblečení užijete i na zahradě

Pracovní oblečení se rozhodně nenosí pouze do práce, tedy do zaměstnání. Šikovné montérky se spoustou kapes a pohodlné tričko užijete i doma, když se pustíte do nějaké kutilské činnosti, nebo se vydáte pracovat na zahradu. Češi jsou milovníci chat a zahrádek. Rádi zde ...

celý článek
Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu broskví pro celou rodinu?

Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu? Kadeřavost broskvoní je častým problémem, který řeší nejeden zapálený zahrádkář. Důležitým faktorem je hlavně prevence v podobě včasného ošetření stromů. Kdy a jak zakročit a ochránit svou ...

celý článek
Jakou barvu do interiéru?

Jakou barvu do interiéru? Volba barvy v interiéru je velmi důležitým krokem, který není radno uspěchat. Přeci jen s vámi zvolenou barvou budete žít. Alespoň do té doby, kdy se rozhodnete překrýt ji barvou jinou. Barva v interiréru do značné míry předurčuje jeho atmosféru a ...

celý článek
Stavba Domu snů | Články o bydlení | Česká okna a dveře | Galerie o bydlení | Odkazy
Dům snů - informace o stavbě nízkoenergetických a pasivních domů.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Galerie o bydlení | EkodřevostavbyEurookna a dveře | SLAVONA | Okna a dveře | Keramické lustry na chalupu | Vybavení chalupy | Stavba chalupy