Kuchyňské trendy letošního roku - dodejte své kuchyni šmrnc

Kategorie: Kuchyň
Kuchyně je naprosto nepostradatelnou součástí každého domu i bytu. Je to v podstatě srdce celé domácnosti. Místo, kde se každý den schází celá rodina. Dodejte své postarší kuchyni šmrnc a ztracený lesk. Pro inspiraci vám přinášíme několik letošní trendů.

Kuchyně jako součást dalších prostor

Velkým trendem je spojení kuchyně s dalšími prostorami bytu či domu. Nebuďte odříznutí od svých hostů nebo zbytku rodiny. Kuchyně jsou opravdovým centrem domácnosti. Při vaření si můžete povídat, smát se i sledovat televizi. Sladěním barev a materiálů pak můžete velmi snadno docílit jednotného vzhledu interiéru. A kuchyňské ostrůvky přístupné ze všech stran pak budou středobodem celého prostoru.

Praktické a stylové kuchyňské ostrůvky

Kuchyňské ostrůvky už jsou na výsluní nějaký ten pátek. Není se čemu divit. Nejenom že v kuchyni plní velmi praktickou, jelikož se dají využít jako pracovní plocha i jako jídelní stůl, ale také nám mohou pomoci nenásilně oddělit prostory a nabízejí spoustu úložného prostoru. Mimo to vypadají naprosto skvěle.

Elekticizmus už i v kuchyni

Mixujeme všechno co se dá. Trendem letošního roku je spojování - mixování několika stylů dohromady. Vyberte si vše, co se vám líbí a následně to zkombinujte. Při mixování se ale držte jednoho pravidla. Vždy nalezněte jednotný prvek, barvu nebo stejný tvar. Mixováním stylů a různých prvků získáte originální kuchyni, která vnese do interiéru kus vaší osobnosti.

Vládne černá a šedá

Tyto dvě barvy vládnou všem. Možná ne všem, ale kuchyním určitě ano. Černá a šedá jsou letošním hitem a objevují se v podstatě všude - na pracovní desce, dvířkách kuchyňské linky a jsou do ní oblečeny také kuchyňské obklady a dlažby. Tyto barvy mohou působit smutně a temně, na druhou stranu dokáží vytvořit osobitou atmosféru a vnést do kuchyně velkou dávku elegance.

Také mramor se hlásí o slovo

Velkým hitem je také návrat mramoru v jeho typické podobě. Pro svou tvrdost je ideální pro výrobu pracovní desky, nebrání se ani zástěně a skvěle vynikne také jako dlažba do kuchyně.


7.9.2017

Doporučené odkazy

ATREA - specialista na rekuperaci tepla
Zásadním principem výrobního programu firmy ATREA s. r. o. je již od roku ...
RADION - Mgr. Stanislav Paleček
Firma RADION - Mgr.Stanislav Paleček se zabývá diagnostikou staveb od radonového průzkumu po ...
Knauf Praha, s. r. o.
Společnost  Knauf Praha, s. r. o., působí na českém trhu v oblasti výroby a prodeje ...

Doporučené články

Dobré pracovní oblečení užijete i na zahradě

Pracovní oblečení se rozhodně nenosí pouze do práce, tedy do zaměstnání. Šikovné montérky se spoustou kapes a pohodlné tričko užijete i doma, když se pustíte do nějaké kutilské činnosti, nebo se vydáte pracovat na zahradu. Češi jsou milovníci chat a zahrádek. Rádi zde ...

celý článek
Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu broskví pro celou rodinu?

Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu? Kadeřavost broskvoní je častým problémem, který řeší nejeden zapálený zahrádkář. Důležitým faktorem je hlavně prevence v podobě včasného ošetření stromů. Kdy a jak zakročit a ochránit svou ...

celý článek
Jakou barvu do interiéru?

Jakou barvu do interiéru? Volba barvy v interiéru je velmi důležitým krokem, který není radno uspěchat. Přeci jen s vámi zvolenou barvou budete žít. Alespoň do té doby, kdy se rozhodnete překrýt ji barvou jinou. Barva v interiréru do značné míry předurčuje jeho atmosféru a ...

celý článek
Stavba Domu snů | Články o bydlení | Česká okna a dveře | Galerie o bydlení | Odkazy
Dům snů - informace o stavbě nízkoenergetických a pasivních domů.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Galerie o bydlení | EkodřevostavbyEurookna a dveře | SLAVONA | Okna a dveře | Keramické lustry na chalupu | Vybavení chalupy | Stavba chalupy