Galerie rodinných domů

Kategorie: 0
Ve chvíli, kdy se rozhodnete pro stavbu rodinného domu, přichází nelehký úkol: vybrat jaký dům a v jakém provedení pro Vás bude nejvhodnější. Důležitá je samozřejmě velikost domu a jeho dispoziční řešení, ale také vnější podoba domu a jeho barevnost, která by měla ladit s okolním prostředím.

Jak bude dům vypadat?

Co se týká vnější podoby domu, ta by měla korespondovat s okolím, stejně tak jako jeho barevnost. Jiný typ domu se samozřejmě hodí do venkovské zástavby a jiný do satelitního městečka. Společnost Ekonomické stavby proto připravila galerii domů, ve které si můžete prohlédnout fotografie hotových staveb. Uvidíte v ní, že i dva stejné domy mohou na pohled působit zcela odlišně, vše záleží na zasazení do okolního prostředí, na barevnosti domu i na použitých materiálech. V galerii si můžete prohlédnout fotografie domů umístěných v rovině i ve svažitém terénu, patrových domů i přízemních bungalovů, domů malých i velkých, klasických i moderních, domů v jemných barvách i barevně výrazných, s garáží i bez. Inspirovat se můžete i v sekci video prohlídky a také v sekci galerie staveb, ve které uvidíte domy v různé fázi rozestavěnosti: od přípravy pozemku na stavbu, přes základové desky, hotové hrubé stavby, po pokládku střechy, realizaci schodiště, realizaci koupelen, pokládku podlah, zateplování a další.

Rodinný dům

Jaké barvy zvolit?

Při pohledu na nově postavené rodinné domy zjistíte, že co se týká barevnosti, nejsou v podstatě žádná omezení. Kromě klasických barev jako je bílá, hnědá, okrová či béžová, můžete vidět i domy zelené, červené, modré a dokonce i fialové. Zvláště u výraznějších barev, nebo v případě, kdy chcete kombinovat více barev či odstínů, je důležité tuto barevnost dobře promyslet, aby výsledek nepůsobil kýčovitě. Společnost Ekonomické stavby připravila pro své klienty chytrý program nazvaný barevné kombinace, ve kterém si vyberete typ domu a u něj si můžete na virtuálním modelu volit barvu fasády, odstín střechy či barvu okenních a dveřních rámů. Na výběr máte širokou paletu barev, které můžete libovolně kombinovat. Můžete si tak v klidu doma zkombinovat takové barvy, které spolu budou ladit a vytvořit si tak dům podle svých představ.

Barevná galerie

Jak velký dům potřebuji?

Velikost domu je obvykle závislá na počtu osob, které v něm budou bydlet, ale také na velikosti pozemku a samozřejmě i na finančních možnostech klienta. Důležitější než samotná velikost je ale obvykle dispoziční uspořádání domu. To by mělo vycházet z rodinných zvyklostí a potřeb jednotlivých členů domácnosti. Někdo volí spíše otevřené dispozice, kdy je rodina při většině činností pospolu, jinde chce mít každý člen domácnosti své soukromí. Pokud jeden z obyvatelů domu pracuje z domova, nebo má prostorově náročného koníčka, je vhodné, aby měl pro tuto činnost vyhrazenou speciální místnost v domě. Pro inspiraci si můžete prohlédnout galerii interiérů, ve které uvidíte obývací pokoje, kuchyně, koupelny, ložnice i dětské pokoje.

RD

Zatímco mladé rodiny často volí domy patrové, kde v přízemí bývají společné prostory a v patře ložnice a dětské pokoje, starší lidé už často myslí na dobu, kdy pro ně zdolávání schodů může být problémem a proto volí domy přízemní. Společnost Ekonomické stavby připravila řadu variant domů, které se liší jak velikostí, tak i vnitřním uspořádáním. Ve své nabídce má i domy dvougenerační a takzvané rostoucí domy, jejichž velikost se může bez problémů zvětšovat tak, jak roste počet obyvatel domu či jejich prostorové nároky. Zajímavé je také přečíst si příběhy klientů, kteří již svůj dům se společností Ekonomické stavby postavili.

O společnosti Ekonomické stavby

Ekonomické stavby, přední stavební společnost v oblasti výstavby zděných rodinných domů v regionu střední Evropy, se od svého založení v roce 1998 zaměřuje na kvalitu a šíři nabídky, která je svým rozsahem na trhu ojedinělá. Od počátku své existence se Ekonomické stavby specializují výhradně na oblast bydlení a každoročně realizují a předávají svým klientům v České republice přes 400 domů. 

Cílem Ekonomických staveb je zpřístupnit bydlení v rodinném domě co nejširšímu spektru zákazníků, čehož dosahují širokou nabídkou služeb - od individuálního projektu, přes vyřízení stavebního povolení a zajištění financování až po samotnou realizaci - a příznivými cenami. Ekonomické stavby chtějí být spolehlivým a stabilním partnerem pro výstavbu rodinných domů, který vždy nabízí něco navíc. Ekonomické stavby jsou ryze českou společností s dlouholetou tradicí, která klade důraz na kvalitu a maximální efektivitu všech procesů. Ke spolupráci si vybírá silné a stabilní partnery, díky kterým může neustále svou nabídku rozšiřovat a zajistit stavbu domu za příznivou cenu. Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001 již od roku 2003 a certifikátu ochrany životního prostředí ISO14000 od roku 2007.

Pro další informace prosím kontaktujte:Ekonomicke stavby

EKONOMICKÉ STAVBY s.r.o.
Ke Křižovatce 466
330 08 Zruč - Senec
telefon: 377 825 782
fax: 377 825 782
mobil: 602 435 452
email: info@ekonomicke-stavby.cz
web: www.ekonomicke-stavby.cz


10.6.2012

Doporučené odkazy

ATREA - specialista na rekuperaci tepla
Zásadním principem výrobního programu firmy ATREA s. r. o. je již od roku ...
M.T.A., spol. s r.o.
Dodavatel materiálů pro dřevostavby. Jeden z hlavních partnerů "Domu snů"
SLAVONA - tradiční český výrobce oken a dveří

Výrobce dřevěných oken a dveří s dlouholetou tradicí, hlavním zaměřením je ...


Doporučené články

Dobré pracovní oblečení užijete i na zahradě

Pracovní oblečení se rozhodně nenosí pouze do práce, tedy do zaměstnání. Šikovné montérky se spoustou kapes a pohodlné tričko užijete i doma, když se pustíte do nějaké kutilské činnosti, nebo se vydáte pracovat na zahradu. Češi jsou milovníci chat a zahrádek. Rádi zde ...

celý článek
Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu broskví pro celou rodinu?

Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu? Kadeřavost broskvoní je častým problémem, který řeší nejeden zapálený zahrádkář. Důležitým faktorem je hlavně prevence v podobě včasného ošetření stromů. Kdy a jak zakročit a ochránit svou ...

celý článek
Jakou barvu do interiéru?

Jakou barvu do interiéru? Volba barvy v interiéru je velmi důležitým krokem, který není radno uspěchat. Přeci jen s vámi zvolenou barvou budete žít. Alespoň do té doby, kdy se rozhodnete překrýt ji barvou jinou. Barva v interiréru do značné míry předurčuje jeho atmosféru a ...

celý článek
Stavba Domu snů | Články o bydlení | Česká okna a dveře | Galerie o bydlení | Odkazy
Dům snů - informace o stavbě nízkoenergetických a pasivních domů.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Galerie o bydlení | EkodřevostavbyEurookna a dveře | SLAVONA | Okna a dveře | Keramické lustry na chalupu | Vybavení chalupy | Stavba chalupy