Developer už vám nenabízí jen hotový byt, ale i kompletní nabídku služeb

Kategorie: 0
Developeři se s rostoucí konkurencí na poli novostaveb rozhodli, že svým zákazníkům už nenabídnou pouze hotovou nemovitost k nastěhování, ale rozšíří své portfolio služeb směrem ke kompletnímu full servisu. Při vybírání nového bydlení tak už pro vás nemusí hrát ústřední roli jenom lokalita a cena bytu, ale i odhodlání developera nabídnout vám něco navíc.

 

Developer pomůže s hypotékou nebo vyšperkuje interiér

Developer pomůže s hypotékou nebo vyšperkuje interiér

A o jaké služby tedy jde? Před samotnou koupí bytu jde hlavně o finanční služby, kdy vám developer vyřídí půjčku nebo hypotéku u spřízněné bankovní instituce nebo finančního partnera projektu. Právě pražský Crestyl nabízí pro financování svých projektů ve spolupráci se společností HypoAsistent výhodný hypoteční úvěr.
Po koupi bytu nastupují služby jako zprostředkování schopného architekta, který vám v případě zájmu pomůže změnit dispozice bytu nebo navrhne úpravy dle vašich představ. Samozřejmostí je i zajištění řemeslníků pro menší modifikace v interiéru a dodavatelů kvalitního materiálu.

Pro náročnou klientelu je velice žádaná i služba designéra, který, pokud si např. právě kupujete luxusní byt v libeňské Marina Praha od Crestylu, zajistí, aby i vnitřní vybavení bytu bylo v souladu s nadstandardním bydlením u vody. Tuto službu ocení nejen zaneprázdnění manažeři nebo svobodní pánové.

Developer vám najde i nájemníka

Novinkou s velkým potenciálem je i služba dlouhodobého pronájmu. Pokud si byt kupujete především jako investici a hledáte nájemníka, developer vám na předem sjednanou dobu zajistí příjem z pronájmu. Ušetříte tak čas se sháněním seriózního nájemníka a ušlý zisk, který by z prázdného bytu plynul. Služby developerů se tak v mnohém začínají blížit pracovní náplni realitních kanceláří. Pomohou třeba prodat i starší byt v některém z vlastních či cizích projektů.

Jak vidíte, developer už není jen ten, co prodá byt a dá ruce pryč. Až příště navštívíte ukázkový byt nebo vyrazíte na prohlídku zajímavé nemovitosti, poptejte se zástupce developera na nadstandardní služby, které vám může nabídnout.


22.3.2014

Doporučené odkazy

M.T.A., spol. s r.o.
Dodavatel materiálů pro dřevostavby. Jeden z hlavních partnerů "Domu snů"
RADION - Mgr. Stanislav Paleček
Firma RADION - Mgr.Stanislav Paleček se zabývá diagnostikou staveb od radonového průzkumu po ...
SMOLA Josef ING. ARCH. - autorizovaný architekt
Dlouhodobě se věnuje problematice bydlení, individuálním návrhům domů, včetně tvorby ...

Doporučené články

Dobré pracovní oblečení užijete i na zahradě

Pracovní oblečení se rozhodně nenosí pouze do práce, tedy do zaměstnání. Šikovné montérky se spoustou kapes a pohodlné tričko užijete i doma, když se pustíte do nějaké kutilské činnosti, nebo se vydáte pracovat na zahradu. Češi jsou milovníci chat a zahrádek. Rádi zde ...

celý článek
Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu broskví pro celou rodinu?

Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu? Kadeřavost broskvoní je častým problémem, který řeší nejeden zapálený zahrádkář. Důležitým faktorem je hlavně prevence v podobě včasného ošetření stromů. Kdy a jak zakročit a ochránit svou ...

celý článek
Jakou barvu do interiéru?

Jakou barvu do interiéru? Volba barvy v interiéru je velmi důležitým krokem, který není radno uspěchat. Přeci jen s vámi zvolenou barvou budete žít. Alespoň do té doby, kdy se rozhodnete překrýt ji barvou jinou. Barva v interiréru do značné míry předurčuje jeho atmosféru a ...

celý článek
Stavba Domu snů | Články o bydlení | Česká okna a dveře | Galerie o bydlení | Odkazy
Dům snů - informace o stavbě nízkoenergetických a pasivních domů.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Galerie o bydlení | EkodřevostavbyEurookna a dveře | SLAVONA | Okna a dveře | Keramické lustry na chalupu | Vybavení chalupy | Stavba chalupy