Akademie zateplování 2015 startuje na konci ledna

Kategorie: Izolace
Vzdělávací program pro architekty, projektanty a realizační firmy, Akademie zateplování, není třeba dlouze představovat. V roce 2015 se uskuteční opět na třech místech České republiky: v Ostravě, Brně a Praze její 5. ročník.

Stejně jako v předchozích ročnících je program sestaven tak, aby vyhovoval novým účastníkům i absolventům předchozích ročníků. Půldenní program Akademie se bude věnovat praktickým výpočtům a pomůckám, rekonstrukcím, dodatečnému zdvojení ETICS, difúzně otevřeným dřevostavbám, suché výstavbě, aktuální a plánované stavební legislativě, dotačním titulům a návrhovému optimu.

Data a místa konání

  • Brno, 29.1.2015 - Výstaviště BVV, sál Rotunda, pavilón A
  • Ostrava, 3.2.2015 - Vysoká škola báňská - TU Ostrava - Poruba, Nová aula
  • Praha, 5.2.2015 - SOŠ stavební a zahradnická, Učňovská, Praha 9 - Hrdlořezy
  • Praha, 6.2.2015 - SOŠ stavební a zahradnická, Učňovská, Praha 9 - Hrdlořezy

Odbornou záštitu nad Akademií zateplování převezme opět doc. Ing. František Kulhánek, CSc., z ČVUT, který bude také provázet programem.

„Teprve vzájemná spolupráce a sdílení informací mezi všemi účastníky stavebního procesu zaručí, že výsledkem bude komfortní, zdravý, kvalitní a úsporný dům. To, jak dosáhnout navržené energetického standardu bude například obsahem mé přednášky. Věřím, že bude přínosem pro účastníky stejně jako přednášky kolegů, se kterými budeme o přestávkách a po skončení Akademii k dispozici pro diskusi," říká o nadcházejícím ročníku Akademie Ing. Milan Pokrivčák, aplikační manažer Knauf Insulation.

Zájemci o účast na Akademii zateplování 2015 naleznou kompletní program a registraci na www.akademiezateplovani.cz.

O Knauf Insulation

Společnost Knauf Insulation je evropským nejrychleji rostoucím dodavatelem izolací, technologickým lídrem a předním zastáncem energetické efektivity a udržitelného stavebnictví. Široká škála výrobků poskytuje tepelnou, zvukovou i požární ochranu novým i rekonstruovaným domům.

Knauf Insulation je součástí skupiny Knauf a působí ve více než 50 zemích světa, kde zaměstnává přes 5 000 lidí. Knauf Insulation je společensky odpovědnou firmou, která aktivně prosazuje ideu trvale udržitelného rozvoje. Neustále snižuje ekologický dopad své výroby, zaměřuje se na zpracování recyklovaných a rychle obnovitelných surovin. V ČR postavila jeden z nejmodernějších závodů na minerální vlnu v Evropě v Krupce u Teplic , kde také aktivně podporuje místní komunitu.

Více na: www.knaufinsulation.cz


9.12.2014

Doporučené odkazy

ATREA - specialista na rekuperaci tepla
Zásadním principem výrobního programu firmy ATREA s. r. o. je již od roku ...
RADION - Mgr. Stanislav Paleček
Firma RADION - Mgr.Stanislav Paleček se zabývá diagnostikou staveb od radonového průzkumu po ...
SLAVONA - tradiční český výrobce oken a dveří

Výrobce dřevěných oken a dveří s dlouholetou tradicí, hlavním zaměřením je ...


Doporučené články

Dobré pracovní oblečení užijete i na zahradě

Pracovní oblečení se rozhodně nenosí pouze do práce, tedy do zaměstnání. Šikovné montérky se spoustou kapes a pohodlné tričko užijete i doma, když se pustíte do nějaké kutilské činnosti, nebo se vydáte pracovat na zahradu. Češi jsou milovníci chat a zahrádek. Rádi zde ...

celý článek
Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu broskví pro celou rodinu?

Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu? Kadeřavost broskvoní je častým problémem, který řeší nejeden zapálený zahrádkář. Důležitým faktorem je hlavně prevence v podobě včasného ošetření stromů. Kdy a jak zakročit a ochránit svou ...

celý článek
Jakou barvu do interiéru?

Jakou barvu do interiéru? Volba barvy v interiéru je velmi důležitým krokem, který není radno uspěchat. Přeci jen s vámi zvolenou barvou budete žít. Alespoň do té doby, kdy se rozhodnete překrýt ji barvou jinou. Barva v interiréru do značné míry předurčuje jeho atmosféru a ...

celý článek
Stavba Domu snů | Články o bydlení | Česká okna a dveře | Galerie o bydlení | Odkazy
Dům snů - informace o stavbě nízkoenergetických a pasivních domů.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Galerie o bydlení | EkodřevostavbyEurookna a dveře | SLAVONA | Okna a dveře | Keramické lustry na chalupu | Vybavení chalupy | Stavba chalupy