5 moderních stěhovacích služeb, které vám usnadní práci

Kategorie: 0
Konkurence v oboru stěhování je stále větší. Z toho těžíme my, klienti. Ceny se díky tomu daří udržet na rozumných hladinách a navíc se stávající stěhovací firmy snaží rozšířit svou nabídku stěhovacích služeb tak, aby svým klientům co nejvíce usnadnily práci. Připravili jsme pro vás malý přehled novinek, které se vyplatí při stěhování využít.
Stěhování PrahaStěhování Praha

1. Návštěva technika zdarma

Budete-li stěhovat byt větší než 2+kk nebo rovnou celý dům, vyplatí se pozvat si domů na nezávaznou konzultaci technika z některé ze zavedených stěhovacích firem. Ten odhadne, jak velký vůz budete potřebovat i počet krabic nutných k zabalení věcí. Může vám doručit také polepky a jiné pomůcky k snazšímu balení. Domluvit s ním můžete i další dodatkové služby (balení na klíč, úklid, stěhování těžkých břemen atd.). Na závěr odhadne také cenu stěhování a vy se budete moci rozhodnout, zda na nabídku kývnete nebo se poohlédnete ještě i jinde.

2. Zapůjčení kvalitních obalových materiálů zdarma

Při stěhování často chybujeme ve způsobu balení. Krabice od potravin ze supermarketů nemusejí mít potřebnou nosnost. Odborníci na stěhování bytů navíc poukazují na to, že nezřídka objem svých věcí také podceníme a v den balení nám chybí až 50 % krabic. Proto je lepší nechat odhad na odborníkovi. Ten vám zdarma a v dostatečném předstihu zapůjčí potřebný počet plastových a papírových krabic. Do plastových krabic balíme křehké věci, například z kuchyně, papírové jsou ideální na lehčí drobnosti a oblečení.

3. Možnost dočasného uskladnění věcí

Na základě poptávky zákazníků zavádějí „stěhováci" také možnost dočasně uskladnit vaše věci. Často se totiž musíme z jednoho bytu vystěhovat, ale nový ještě není zcela připraven. Do skladu můžete uložit cokoli, na co zatím nemáte místo. K věcem máte stálý přístup. Více o této službě zjistíte například na stránkách firmy STĚHOVÁNÍ Praha - http://www.stehovanipraha.cz/nemate-docasne-kam-umistit-svoje-veci-nas-sklad-je-vam-k-dispozici.

4. Ekolikvidace starého nábytku a jiného vybavení

Po stěhování nám často zůstává množství nepotřebných věcí - jako je nábytek, dokumenty nebo elektronika a jiný, tzv. nebezpečný odpad. Všechny tyto předměty vám mohou „stěhováci" pomoci zlikvidovat. O ekolikvidaci obdržíte příslušná potvrzení. Dále je možné domluvit dopravu nepotřebných věcí do sběrných dvorů nebo přímo na skládku.

5. Čištění knihoven

Služba je primárně určena spíše pro větší knihovní fondy, ale hodí se i při stěhování větších domácích knihoven nebo při řešení pozůstalosti. Z každého svazku se nejprve vysaje prach profesionálním šetrným vysavačem a poté se vyčistí speciální hmotou, tzv. purusem. Knihy potom pracovníci vrací zpět na svá místa.

Všechny výše uvedené možnosti samozřejmě můžete využít, aniž byste si u dané firmy objednali samotné stěhování. Podívejte se na kompletní nabídku stěhovacích služeb společnosti STĚHOVÁNÍ Praha a můžete si rovnou sjednat nezávaznou schůzku s technikem.


11.7.2013

Doporučené odkazy

Knauf Praha, s. r. o.
Společnost  Knauf Praha, s. r. o., působí na českém trhu v oblasti výroby a prodeje ...
SLAVONA - tradiční český výrobce oken a dveří

Výrobce dřevěných oken a dveří s dlouholetou tradicí, hlavním zaměřením je ...

RADION - Mgr. Stanislav Paleček
Firma RADION - Mgr.Stanislav Paleček se zabývá diagnostikou staveb od radonového průzkumu po ...

Doporučené články

Dobré pracovní oblečení užijete i na zahradě

Pracovní oblečení se rozhodně nenosí pouze do práce, tedy do zaměstnání. Šikovné montérky se spoustou kapes a pohodlné tričko užijete i doma, když se pustíte do nějaké kutilské činnosti, nebo se vydáte pracovat na zahradu. Češi jsou milovníci chat a zahrádek. Rádi zde ...

celý článek
Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu broskví pro celou rodinu?

Jak se zbavit v roce 2022 kadeřavosti broskvoní a mít bohatou úrodu? Kadeřavost broskvoní je častým problémem, který řeší nejeden zapálený zahrádkář. Důležitým faktorem je hlavně prevence v podobě včasného ošetření stromů. Kdy a jak zakročit a ochránit svou ...

celý článek
Jakou barvu do interiéru?

Jakou barvu do interiéru? Volba barvy v interiéru je velmi důležitým krokem, který není radno uspěchat. Přeci jen s vámi zvolenou barvou budete žít. Alespoň do té doby, kdy se rozhodnete překrýt ji barvou jinou. Barva v interiréru do značné míry předurčuje jeho atmosféru a ...

celý článek
Stavba Domu snů | Články o bydlení | Česká okna a dveře | Galerie o bydlení | Odkazy
Dům snů - informace o stavbě nízkoenergetických a pasivních domů.
Doporučujeme: Eurookna | Vchodové dveře | To pravé BYDLENÍ | Galerie o bydlení | EkodřevostavbyEurookna a dveře | SLAVONA | Okna a dveře | Keramické lustry na chalupu | Vybavení chalupy | Stavba chalupy